Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megvar? Reszletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvar? Reszletek lent.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sraccal es mostanabban minden este msn-ezunk. Mar megkerdezte hogy szeretnek e vele jarni de azt mondtam neki hogy varjunk meg es o beleegyezett. Ket napja viszont mar ugy erzem hogy kezd elhidegulni. Meggondolta vajon magat?
2009. okt. 20. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül ez az oka.

Szerintem csak időt ad neked, mivel azt kérted, hogy várjatok ezzel picit. Biztos úgy van veled, hogy addig nem közeledik, vagy nem akarja, hogy félre értsd ha esetleg rád ír, mert pl. nyomulósnak, vagy értetlennek tartod.

Keresd most te! ;)

2009. okt. 20. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a csajoknal az varjunk meg az azt jelent hogy kopj le...szoval lehet.

vagy az ilyen szoveg hogy meg meggondolom...= kopj le.

2009. okt. 20. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
vagy csak le akart fektetni és ha nem hát keres mást
2009. okt. 20. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi h mással próbálkozol most,és így ő nem akar a földre esni...ő is keres közben mást
2009. okt. 20. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
6%

Msn en éled a kapcsolataidat. Gratulálok.

valóélet neked már szóba se jön. Te már az msn be találtad meg a társad. Nem fogsz tudni senkivel összejönni. msn függő vagy.

2009. okt. 20. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem ezt mondanád, hogy várjunk ezzel hagynám a francba az egészet, de reménykedjünk, hogy ő nem ilyen.
2009. okt. 20. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez nagyjából azzal lenne egyenértékű, hogy maradjunk csak barátok. Ergo inkább hagyjam a francba. Már jártam úgy, hogy így koptattak le. Hogy őszinte legyek engem már idegesít is ez.

17F

2009. okt. 20. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz te várni? Ha nem akarsz járni vele akkor mondd meg neki, ne legyél már ilyen szerencsétlen... mindig, állandóan ezt csinálja az összes lány, ezért rinyáltok, hogy miért nem megyünk oda hozzátok. Nesze.
2009. okt. 20. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Mire várjon? Még te se tudod.

Amúgy divatba jött az msnen ismerkedés... xd

2009. okt. 20. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok msn fuggo! mindennap egyutt vagyunk a suliban!
2009. okt. 21. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!