Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek jó vagy rossz élmény volt az első csók és smárolás?
Nekem jó volt az első csók. Üvegeztünk. Velünk játszott a legjobb barátnőm és egy srác is, aki nekem nagyon tetszett, helyes volt, okos és aranyos, de semmi esélyem nem volt nála. Én 13 voltam, ő 16-17. A barátnőm tudta hogy tetszik nekem, és mikor rá került a sor, az volt a srác feladata, hogy csókoljon meg engem. Tényleg kedveltem azt a fiút, úgyhogy nekem kifejezetten tetszett, még ha neki nem is annyira. Köszönöm a barátnőmnek!:D Amúgy a csók részére nem kifejezetten emlékszek, az kiesett már 5 perccel utána is, mert el voltam szállva teljesen a tudattól, hogy ez az a srác, aki nekem annyira bejön.
Az első smárolásom amire tényleg emlékszek, kb fél évvel az üvegezés után volt. Azt a srácot nem igazán ismertem, de idősebb volt nálam 2-3 évvel, elég helyes is, én pedig hülye és kíváncsi, úgyis ketten voltunk csak az erdő kellős közepén, úgyhogy miért ne próbáljunk ki egy s mást (na most ezt nem kell félreérteni, nem történtek azért ott olyan hatalmas dolgok:D), viszont vagy fél órán át smároltunk. Végülis nem volt rossz, de meglepődtem, olyan nyálas volt, és furcsa érzés, másnak képzeltem. pedig az első nem az volt, de mondom az üvegezésesre nem is emlékeztem, el voltam kábulva a sráctól :D
az első katasztrofális volt.. 14 éves voltam, a srác az osztálytársam volt és előtte szájra adtunk egymásnak puszit, viszont egyszer amikor elköszöntünk egymástól. én a szokásos puszira számítottam, de lett belőle egy kissé visszataszító nyálcsere. tapasztalatlan is voltam, plusz ekkor derült ki, hogy nincs különösebb vonzalom a srác meg köztem. maga a csók nem maradt meg bennem, csak az, hogy sokkal rosszabb volt, mint amire számítottam az elsővel kapcsolatban. persze a továbbiakban már én is kezdtem belejönni, illetve a partnerekhez is vonzódtam (nem csak azt hittem).
de vedd számításba azt is, hogy nem mindegy, hogy kivel smárolsz. ha szereted, akkor tetszeni fog a technikája..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!