Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 17 év körüli srácoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 év körüli srácoknak tényleg csak az a legfontosabb mekkora melle van egy csajnak?

Figyelt kérdés
Mostohahugomnak és nekem ugyanaz a srác tetszett meg (nem első alkalommal már), és összebarátkoztunk vele, őszinte srác így elmondta hogy mindketten tetszünk neki, mondta hogy én aranyosabb, kevesebb vagyok, szebb a hajam, az öltözködésem, stb, hugomban pedig az tetszik neki leginkább hogy nagy mellei vannak... most már összejöttek, ami nem zavar engem, csak nem értem miért a mell a legfontosabb? Az cseppet sem számít hogy én kedvesebb vagyok vagy akármi? Mindenkinek csak a külső számít? Mire kell egy nő? Mutogatni a haveroknak hogy "nézd az én csajomnak ekkora a melle"??
2008. jún. 25. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

a mell a legfontosabb szerintem és a haverjaiml szerint is.

Ha nem megfelelo a méret,pl egyàltalàn nincs,vagy hatalmas,akkor szoba se johet.

2008. jún. 25. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem a melleiddel van baj ,lehet hogy szegyenlosebb vagy ,vagy a mostohahugod ramenosebb :P

nekem pl. elegge nagyok ,es nekem is ha neha nem jott ossze egy pasival azt gondoltam a melleim miatt ,merthogy nagyok ,holott ez butasag szerintem ,mert akinek igazan kellesz annak nem fog a mell merete szamitani ,elfogad tetotol talpig olyannak amilyen vagy:)

Nyugi!;)

2008. jún. 25. 21:53
 13/14 anonim válasza:
Az én barátomat nem zavarja, h kcisi a melle szerintem csak a pasi volt kretén:)
2008. jún. 26. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a srácnak tényleg a Te tulajdonságaid tetszettek jobban, és a hugoddal csak a külsőségek miatt van együtt, akkor nagyon nagy butaságot csinált. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolatuk lesz...
2008. jún. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!