Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Hova vigyem a szerelmem első randin?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik... Egy suliba járunk, mondhatni sokat beszélgetünk FB-on, de élőbe sosem mertem megszólítani... Na szóval, most sikerült elhívnom randira és ha minden összejön akkor pénteken elmennénk együtt valahova, Ő bele is egyezett, csak nem tudom, hogy hova vigyem. Ő azt mondta mindent szeret csinálni, de azért jó lenne, ha adnátok ötleteket:D Köszi előre is:D
17/F
2013. júl. 16. 16:47
11/24 anonim válasza:
vidd el fagyizni kajálni sétálni a lényeg h jól érezzétek magatokat :)
12/24 A kérdező kommentje:
Libegő még működik?:O Nem az volt hogy leállítják, mert életveszélyes? Normafa elég jó ötlet, de nem hiszem, hogy oda föl szeretne menni.
2013. júl. 16. 16:55
13/24 anonim válasza:
sushi az drága :D menjetek fagyizni, vannak nagyon jó, és külön leges fagyizók. onnan pedig séta. ha éhes, akkor meg bementek egy pizzázóba.
14/24 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok pesti, csak egyszer volta ott, és nagyon jó volt :D
15/24 anonim válasza:
Ha megvan még a Rőzse téren az óriáskerék, akkor oda is viheted.
16/24 anonim válasza:
sétálás (sok!), kajálás/fagyizás, és ha minden nagyon jól alakul akkor akár még végezetül egy koncert
17/24 anonim válasza:
A libegőzés tök jó, felmentek a fogaskerekűvel, kis séta a Normafánál, aztán lelibegőztök. Annál szebb és romantikusabb nem nagyon van Pesten.
18/24 belbolyhocska válasza:
Mozit én se ajánlom, pont azért mert nem tudtok beszélgetni.
Állatkertbe menjetek inkább, a sok kis cuki állat rádob egy kicsit. :) Utána egy fagyi a városligetbe. ;)
19/24 anonim válasza:
Egy hete még működött a libegő.
A busz 15 perc alatt fent van, de inkább fogassal menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!