Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen sms-ről? Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Tegnap kint voltak nálunk az internet szerelők. 2 pasi, olyan 28 év körüliek. Nyilván kedves voltam velük, kérnek-e ásványvizet, kávét stb. de kb semmit sem beszéltem velük csak amit muszáj. El is mentek, erre aznap este jön egy sms az egyiktől: "Szia, nem akarok tolakodó lenni, de az embernek bizonyos dolgokat meg kell tennie, mert ha nem, egész életében bánhatja. Ma szereltem nálatok a netet és megtetszettél nagyon. Érdekelne látsz-e esélyt arra hogy találkozzunk valamikor."
2013. júl. 16. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
ha neked is bejön, randizz vele:D
2013. júl. 16. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha tetszett neked, akkor szerintem simán vedd fel vele a kapcsolatot. :D
2013. júl. 16. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tetszett...Csak nincs pasim és ki vagyok éhezve :D

Na jó, annyira nem érdekeltek, hogy fogalmam sincs hogy néztek ki, meg egyáltalán melyik volt a 2 közül.

2013. júl. 16. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha bejön, akkor hajrá ;)
2013. júl. 16. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen korrekt sms, egy esélyt adhatsz neki, aztán majd kiderül, ha nem jön be, nőisen finoman koptatod.
2013. júl. 16. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy menetre nem lenne jó?
2013. júl. 16. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
ha jó a net és ki vagy éhezve akkor egy kört megér nem?
2013. júl. 16. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem jó a net, akkor meg pláne! Jöhet szerelni.

Komolyabban:

Ez egy értelmes ember sms-e, a helyesírás is rendben van. (Persze az is lehet, hogy minden nap háromszor elküldi ezt, de ezt most vegyük ki, mert nem tudhatjuk.) Döntsd el, hogy mit akarsz. Ha csak szexet, akkor ezt közöld vele. Ezzel kizárod a komolyabb lehetőségét úgy, hogy még nem is ismered.

Egy randit mindenképpen megér.

2013. júl. 16. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez korrekt!

Én mivel épp nincs senkid és ki vagy éhezve, adnék esélyt neki! Sose lehet tudni előre mi sül ki belőle.

2013. júl. 17. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!