Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok, ha egy barátotok egy beszélgetős este után meglepetésszerűen megcsókolna?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe teljesen belezúgtam. Azt mondta, hogy csak barátként tud rám tekinteni. Ennek ellenére sokszor érzem úgy, hogy egy húron pendülünk, jól elvagyunk, néha elmegyünk este sörözni. Arra gondoltam, hogy az egyik ilyen alkalommal egy kis romantikus felvezető szöveg után meglepném egy csókkal, hátha ezzel sikerül valami szikrát létrehoznom benne irántam. Persze az is elképzelhető, hogy kapok egy pofont.
Ti mit szólnátok hozzá? Hogyan reagálnátok? Egyáltalán sikerülne-e a csók? :D
24 F
2013. júl. 15. 14:03
21/25 A kérdező kommentje:
Már el is úszott.
2013. júl. 18. 18:22
22/25 anonim válasza:
Ha tényleg elúszott, akkor csak egy kérdésem van:
Megbántad, hogy nem léptél?
23/25 A kérdező kommentje:
Én már próbálkoztam kétszer, csak mindkétszer elutasította. :) Most a harmadiknál, amikor megint megpróbáltam volna, szerencsére pont előtte finoman tudtomra adta, hogy csak akkor találkozzunk, ha nem zavarodok össze tőle. Erre fogtam magam és inkább elbúcsúztam tőle.
2013. júl. 19. 20:27
24/25 anonim válasza:
akkor jól tetted. Ha a lánynak tényleg kellesz ez a legtisztább, hogy megmondod, hogy te többet akarsz és ha a lány ezt nem tudja elfogadni, akkor szépen fel kell állni az asztaltól, megköszönni mindent, és továbblépni, mint hogy áltatni magad egy olyanon amit csak te akarsz.
25/25 A kérdező kommentje:
Így van ahogy mondod. Mióta ezt megléptem, hogy lezártam ezt a viszonzatlan szerelmet, hirtelen megkönnyebbültem. Tegnap este óta ürességérzetem van, nem érzek semmit: se depresszió, se szomorúság, se magány, se boldogság, se vágyakozás, se stressz... Nem is tudom voltam-e már ennyire 'tiszta', érzelmektől mentes állapotban.
2013. júl. 20. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!