Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok, ha egy barátotok egy beszélgetős este után meglepetésszerűen megcsókolna?
Van egy lány, akibe teljesen belezúgtam. Azt mondta, hogy csak barátként tud rám tekinteni. Ennek ellenére sokszor érzem úgy, hogy egy húron pendülünk, jól elvagyunk, néha elmegyünk este sörözni. Arra gondoltam, hogy az egyik ilyen alkalommal egy kis romantikus felvezető szöveg után meglepném egy csókkal, hátha ezzel sikerül valami szikrát létrehoznom benne irántam. Persze az is elképzelhető, hogy kapok egy pofont.
Ti mit szólnátok hozzá? Hogyan reagálnátok? Egyáltalán sikerülne-e a csók? :D
24 F
és a türelem tornaterem
Majd mond, hogy miként léptél, de ha csak egy flört és egy aktuális barátnő jelőlt (nem életed nagy szerelme), akkor inkább karriert meg a többit választanám, randizni máshol is tudsz. (távkapcs?)
"max egy pofont kapsz az nem nagy dolog."
Hát az nem nagy dolog, mi? És a lány nem emberi lény, nem érdemli meg, hogy úgy kezeljék? Az nem érdekes, hogy ő mit érez ha letámadják, az nem nagy dolog?
Nem tudtam meglépni. Túl jól éreztem magam ahhoz, hogy tönkretegyem az estét, szerintem ő is.
Nem vagyok depressziós, csak szomorú. Szomorú, hogy az élet így hozta, hogy nem érez irántam semmit. Annak ellenére, hogy úgy érzem folyamatosan, hogy ebbe a hatalmas világegyetemben egymásra talált két lélek, akik olyanok mintha ikertestvérek lennének: hasonló gondolkodás, hasonló érzelmek, hasonló élet.
Csak ez a nyamvadt szikra hiányzik, hogy a dolgok csodálatos fordulatot vegyenek...
miért nem vallasz neki szerelmet vagy valami, kiöntöd az érzéseidet. Mi az a legrosszabb ami történhet? Azt mondja bocsi, te meg elutazol úgy ahogy tervezted, azután úgyis megmarad a kapcsolat, egy ilyen miatt csak akkor szakad meg, ha nem tudjátok túltenni magatokat a dolgon, és ha már 24 vagy akkor elég nagy vagy, hogy túl tedd magad rajta.
Az a baj, ha nem lépsz semmit, akkor 0% hogy lesz valami.
És ha lépsz akkor lehet csak 5%, de az is sokkkkal több mint a 0.
Egyszerű: mert úgy érzem ő életem nagy szerelme. Az első lány, aki úgy tökéletes, ahogy van. Gyönyörű, okos.
Most nem volt teljesen jó az időzítést, mert sietett, ez meg nem olyan dolog, amit kapkodva szeretnék odadobni neki. Ezúttal szeretnék nagyobbat vallani neki, megpróbálni érzelmesen, már amennyire ezt egy ideges ember ki tudja mutatni. Egy csók sokat oldana a nyelvemen.
Szóval a következő alkalmat remélhetőleg nem ússza meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!