Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizhatok egy 14 éves csajjal? Nem megdönteni akarom, csak egyszerűen vonzódom hozzá. Én már elmúltam 18.
Szerintem igen. Legalábbis én nem ítélem el, bár nekem csak külsőre tetszenek a fiatalabb pasik (lány vagyok). Randizni mindig idősebbekkel randiztam. Tudod: "szép, szép, de otthonra nem kéne". :D
Viccen kívül, szerintem nem korfüggő, hogy kivel érzed jól magad és kivel értitek meg jól egymást. Csak figyelj arra, hogy valószínűleg neki még mások az elvárásai.
az egy dolog, hogy ösztönösen benne van, az meg a másik, hogy azért ember, hogy uralkodjon az ösztönein... vannak, akiknek ez nem menne
az viszont majdnem biztos, h a szülei kiakadnak, ha megtudják. Ezt a helyzetet is tudnád kezelni?
ha 21vagy és a kiscsaj 14 akkor azmár pedofílság nem?
sztem hagyd őt békén
foggalmam sincs én ezt javasolom a másik megazt.
nekem amúgy tök mind1 h randizol-e vagy sem csak elmondtam mit gondolok erről a dologról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!