Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívassam el magam moziba? Első találkozásként ez milyen lenne?
Még nem találkoztunk személyesen. Olyan első talit akarok,ami tartalmas.:D És én szívesen elmennék moziba. Nem akarom,h ő fizessen,csak hívjon el. Mert kicsit hül*én érezném magam,ha én hívnám moziba. Ha belinkelem neki az egyik filmnek az előzetesét,abból le fogja vágni,h moziba kéne menni? Vagy inkább ne mozi legyen az első tali?
20/L
Egyszerűen hozd fel neki a témát.
Pl.:
Figyelj már, láttad a szemfényvesztők előzetesét? Most volt a tv-ben, de megnézném.. esetleg nem megyünk el ketten?
Én biztosan adnám az ötletet ha ilyet írna valaki nekem. De mondom, ez csak egy példa, teljesen egyszerű de hatásos..
Felejtős. Inkább menjetek teázni, fagyizni, kávézni, cukrászda, séta a parton, stb. Filmet bármikor tudsz nézni, vagy VELE, ha összejöttetek.
Mi sohasem voltunk még moziban (5 hó alatt), inkább kirándulunk, sétálunk, fagyizunk, koncertek, ilyesmi. Ha filmeznénk, szombat vagy vasnap este megnézünk egyet kettesben összebújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!