Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talizhatnánk? Hogy hivassam el magam egy "randira"? :D
Felvett msn-re nemrég (pár hete) egy srác, akit látásból ismerek (de még nem beszéltünk), és nekem tetszik, és talán kinézetre én is neki. Bár nem mondta ki, de éreztem a szavaiból.:D (És mindig rám is ír msn-en.)
Felhozta már, hogy talizhatnánk, de azt nem mondta akkor komolyan. Én szeretném megismerni közelebbről, személyesen. Bár félek a talitól, de nagyon szeretném.:) Hogy tudnám szóba hozni ezt a dolgot? Hogy talizhatnánk? Mit írjak neki msn-en, hogy hívjon ki?:D (Mert én csajként nem akarok kihívni egy pasit.:S:D)
16/L
Szia!
Szerintem ha olyanokat mondanál neki amiből megérezné hogy szeretnél vele találkozni,akkor biztos megkérdezné!
pl: - úgy szeretnék veled élőben is beszélgetni
- úgy megennék veled egy fagyit
vagy akár te is elhívhatod(nem ciki)
pl: - megszeretnélek közelebről is ismerni,nemm találkozhatnánk
vagy valami ilyesmi!
Remélem tudtam segíteni!
Szija
15/L
Itt van néhány:
-Írd neki, hogy unatkozol és egész nyáron nem csináltál még semmi érdekes (talán leesik neki).
-Írd, hogy úgy ennél egy fagyit/jégkrémet, de sajnos nincs itthon.
-Írd neki, hogy hallottál egy filmről, de egyik barátnőd sem kiváncsi rá, pedig te úgy megnéznéd (persze ne valami romantikus nyáltengert válassz).
-Írd, hogy magányos vagy.
-Írd neki, hogy fürdőruhát és fehérneműt szeretnél venni, de senki sem kísér el :-D :-D (az utolsó csak vicc volt ;-)
Sok sikert! :-)
Köszi mindenkinek!:)
Egyik biztos sikerül majd.:D
Azért várom ám még a jó kis ötleteket!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!