Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt először pasitok vagy csajotok és hogy szedtétek fel?
15 múltam alig, mikor a srác előtt elsétáltam a buszmegállóban.
Ő haverok által kiderítette ki vagyok.
3+ évet jártunk.
18/L
Én igy szedtem fel az első csajomat :)
Én iszogattam a koncerten, és egy csaj oda jött hogy teljesen elbambult a tetkóim miatt meg hogy milyen merész vagyok, mondta hogy érdekli az ilyesmi őt is meg ilyenek, elbeszélgettünk és este már 1pár voltunk :)
Azóta különmentünk, de barátok vagyunk most is, mert abban maradtunk hogy ne rontsuk el azt az estét azzal hogy elfelejtjük egymást
23/F
Fiú:
legelső kisiskolás koromban, 1 évig. (voltam vagy 8, tetszett a csaj, udvaroltam neki, majd egy egész évig mindenhova kéz a kézben, puszi stb.)
Első "komoly" olyan 16-17-18 fele
Egy nyári táborban ismerkedtünk meg, kiderült közös ismerős, jó barátság, sokáig húztuk egymást, ilyen se vele se nélküle, csomó találkozás, 1 hét nem telt el, hogy egy mozi vagy valami ne legyen, óriási telefonszámla, majd nagy nehezen sok húzás után belevágtunk, nyíltan, felvállalva.
Ez így kb 3-4 évet tartott ha az előjátszadozást is beleszámoljuk.
Most 27, jól megvagyok 4 éve a jelenlegivel.
Én 19 évesen jöttem össze az első pasimmal. Unatkoztam, ezért regisztráltam a chat.hu-ra, ott ismerkedtünk meg. 4 hónapig jártunk. Ő fél évvel volt idősebb.
Most 27 éves vagyok, 25 voltam amikor férjhez mentem. Őt is interneten ismertem meg, csak másik oldalon: egy társkeresőn. Több mint 3 éve vagyunk együtt. Másfél éve házasok.
27/N
Az első általánosban volt, négy-öt évig is szerelmes voltam a fiúba.
Az első komoly 23 évesen; egy ismerős által jöttünk össze - ő győzködte a srácot, hogy hívjon el, nem harapok, engem meg kért, hogy legalább nézzem meg :) Aztán ebből lett több randi (igaz, elő ránézésre abszolút nem tetszett, de adtam neki újabb esélyt, mert a belső tulajdonságai bejöttek).
Beleszerettem, nemrég voltunk öt hónaposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!