Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozós sztorik? Hogyan szedtetek fel lányokat fiúk, esetleg hogyan ismertétek meg a barátnőiteket?
*ja,azt kihagytam,hogy azért fél év múlva jelölt be,mert szakítottak a pasijával,és kb 5 hónapig tartott,mire tudott velem úgy találkozni,hogy ne legyen benne már semennyire az exe (rossz kapcsolat volt)
2-es voltam
30F
bp illatos út
3000 ft ért eljutatott a csúcsra.
azóta is ott találkozok vele.
Ó, milyen romantikus egyéniségek! (Főleg a kukás sztori! xD)
Hát... én lány vagyok... És én úgy ismerkedtem meg életem első nagy szerelmével (akivel nem jöttem össze), hogy indultam a buszhoz, mert mentem egy barátnőmhöz és amikor odaértem a buszmegállóhoz, épp az orrom előtt állt a busz. Az utolsó pillanatban felbuktam valamiben, fájt is a fejem... És mivel ősz volt, sokat esett az eső, a busz, mikor elindult, kb. 20 liter vizet fröccsentett rám. Egy srác felsegített és miközben vártam a következő buszt, beszélgettem vele. Mára már megszűnt a kapcsolat vele, de jófej volt... :D
Én az exem úgy ismertem meg,hogy találkoztunk egy szilveszteri buliban. Akkor észre sem vettük egymást,az én szemszögemből voltak tőle jobb pasik is,ő meg kissé ittas volt. Aztán ismerősök lettünk Facebookon és utólag elmondta,cukinak tartott. Szóval attól kezdve a suliban köszöntünk egymásnak,felvett msn-re (IGEN,2011-ben még volt) ; szóval néha beszéltünk. Az idő múlásával a beszélgetések abbamaradtak,de szülinapjakor írtam neki egy kedves üzenetet,2 hónapig beszéltünk utána és randira hívott... A barátnőmmel! :D Gondolom kínos lett volna neki először kettesben. Utána már csak engem hívott és minden alakult...
A következő pasimat (aki az lesz :P) úgy ismertem meg pár hete,hogy láttam Facebookon egy évfolyamtársammal közös képen. Egyből megtetszett. Aztán a sulimban egy rendezvényen minő véletlen,ő jósolt. Nagyon kedves és közvetlen volt,de már 1 kép alapján le tudtam szűrni. :) Szombaton együtt buliztunk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!