Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért csináljátok ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csináljátok ezt? Főleg az első randin?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy sráccal, minden rendben ment addig, amíg el nem kezdte simogatni a lábamat, és mikor a mellemhez akart érni, akkor leállítottam, és mondtam neki, hogy ezt nem kellene. Meg akart csókolni, azt sem akartam még. Aztán mondta, hogy keresni fog, mert örült, hogy megismerhetett, de pénteken biztos nem, mert dolga lesz, szombaton is, aztán őőőőő... nem értem miért nem egyszerűbb azt mondani, hogy többet ne találkozzunk, mert ő csak szexelni akar, de én nem??
2013. júl. 12. 11:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem ugy értette a kedves hozzászó ,hogy te vagy a hibás,mivel ha ezeket.a dolgokat nem engeded ami természetes az első randin,akkor miért ezzel az utolsó tapasztalatlan gyökérrel találkozgatsz?
2013. júl. 14. 04:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogy! Nem kell semminek sem történnie, ha még nem érzi úgy!!
2013. júl. 14. 11:22
 13/13 Bettycii-the-sexy-girl válasza:
Szerintem nagyon jól tetted ,hogy leálitottad ! Csak a szexre ment..
2013. júl. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!