Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet valami köztünk, jelentke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami köztünk, jelentkezni fog még?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy myvip randint felregisztráltam magam egy helyes fiú megtalált felvett msn-re nagyon jót beszélgettünk aztán írta hogy holnap beszélünk. De azóta még msn-re sem jött fel. azóta eltelt 3 nap és ő sehol. Tegnap írtam neki egy levelet. Igaz hogy myvipen sem volt fent azóta mert dolgozik...de én akkor sem értem hogy hétvégén hogy nem lehet feljönni egy kicsit az internetre. Mit csináljak? én csak várom folyamatosan hogy írjon...bizts hülye vagyok:( 18/L
2009. okt. 18. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha érdekelted, jelentkezni fog. Ismerős az érzés, de akkor is hülyeség, kicsit légy türelmesebb :)

19f

2009. okt. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!