Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelentkezni fog? Várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkezni fog? Várjak?

Figyelt kérdés
Éjszakai fürdőzésen voltam 1 sráccal,aki nagyon tetszik.Én nagyon jól éreztem magam.Szeretném,ha lenne folytatás,de erről nem esett szó.
2009. nov. 29. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Várhatsz ameddig akarsz csak nem biztos, hogy jelentkezni fog. Cseréltetek telszámot? Helyedben nem várnék. Ki tudja kiről maradnék le. Lehet arról az emberről aki az életem párja lehet. Nyitott szemmel kell járni. Ha akar úgyis megkeres.
2009. nov. 29. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Fürdőzés nulla fokba? De legaláb odabent?

És most mire is vársz? Beszéltél vele ilyesmiről? Vagy nem értem.

2009. nov. 29. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Ismerjük 1mást évek óta.Nyáron is volt már vele kalandom.Termálfürdőbe voltunk.

Nem tudom,hogy bejövök-e neki annyira,hogy ne csak alkalmi és 1x-i dolog legyen.

2009. nov. 29. 20:41
 4/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd, ennyi idő után nyilván keresett volna...Többieknek igazuk van, lehet fontosabb emberről/emberekről maradsz le,ha Rá vársz...Meg különben is...Nehogy már lány várjon fiúra...Térj észhez kislány!:) Ne hagyd, hogy kihasználjanak!:)
2009. nov. 29. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Én azért csak várok,de megfogadtam,hogy én nem jelentkezek.Nehéz felejteni.
2009. dec. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!