Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hanyadik randin csókolóztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hanyadik randin csókolóztok először?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek mondtam, hogy ma találkozok egy ma randizok egy sráccal. És ő erre azt mondta, hogy a csókkal várjak egy hónapot. Nem szexelni akarok vele, ismerkedni, de ha úgy alakul, akkor megtörténhet, nem? Miért kellene vele 1 hónapot várni?
2013. júl. 11. 12:38
 1/10 A kérdező kommentje:
a csókra írtam, azt hogy megtörténhet.
2013. júl. 11. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
2-3 . randi ha minden jól megy
2013. júl. 11. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Az elsőn még nem csókolóznék/tam. Ha tuti a pasi, akkor a 2.-tól már mehet.
2013. júl. 11. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Elsőn is simán belefér. De persze ha még éretlenebbek vagytok, akkor mondjuk mindennel várni kell.
2013. júl. 11. 12:41
 5/10 A kérdező kommentje:
de akkor mire értette a barátnőm, hogy várjak vele 1 hónapot? megkérdeztem, és mondta, ha a pasi is komolyan gondolja, akkor vár addig, de szerintem az hülyeség...
2013. júl. 11. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
1 hónapot egy csókra??? Szexre még oké. De csókra??? Esetleg ha 12 évesek vagytok akkor.
2013. júl. 11. 12:43
 7/10 A kérdező kommentje:
már egyáltalán nem. a barátnőm nem igazán randizik, lehet ezért mondta?
2013. júl. 11. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy tapasztalatlan barátnőre hallgatsz? Nem nyerő ötlet. Már első randin is megtörténhet egy csók, de persze ehhez szükséges hogy ismerjétek egymást minimum így neten keresztül. De ha még semmit se tudtok a másikról, akkor a csók ráér még. De nem egy hónapig.
2013. júl. 11. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:

én elég sokat szoktam várni az ilyen "lépéseknél", de egy csók a 3.-4. randin már teljesen oké

biztos nem várnék egy hónapot ha tetszik a srác

(ha meg nem tetszik, nem randizok vele többször)

lehet hogy a barátnődnek úgy jó, de rólad van szó

ha te nem akarsz sokat várni, ne tedd

2013. júl. 11. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ hàny évesek vagytok. Mondjuk egy 13 èves kislànynak jobb ha vàr, én 20 èves vagyok, ha nagyon szimpatikus a sràc ès nagyon tetszik akkor akàr az első randin is megcsókolhatna, de még nem volt ilyen szenvedélyes első randim.
2013. júl. 11. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!