Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ismertek olyan lányt vagy lányokat a környezetetekben, akik olyan szinten tetszenek nektek, hogy szinte ölni tudnátok a bugyijáért, vagy csak egy szimpla pusziért tőle? Mit tud az ilyen nő?
Szép a keze :D
Ez is valami nagy fétish mint a fiúknál a lábfétish meg a bugyifétish.
Van. Minden nap csak ő jár a fejemben...apropó, ha már ölés, őt ölöm meg a bugyiért, vagy mást? :D
Hogy mit tud? Okos, szép ( főleg a szeme), őszinte, nem r*banc, van stílusa minden téren, mosolygós, nem utál, jól el lehet vele beszélgetni bármiről.nagyjából ennyit. Ennyit, és mindent. P*csaba, hogy nem merem elhivni sehova......
Fuh van egy fiú, és rendesen belezúgtam... Ha rámnéz egyszerűen már attól levesz a lábamról... Nem, ölni nem tudnék akár csak egy pusziért tőle...vagy várj. Talán mégis :DD és egyszerűen borzalmas nézni, hogy egy másik lánnyal milyen jól szerelmesek egymásba... De nem, nem járnak... Nem is lenne értelme. Szerintem. Ilyen korban TELJESEN fölösleges...és ők nem is olyanok... Csendesek. Főleg a lány...a fiú meg inkább macsó gyerek... De jófej. És nekem ez nagyon bejön. Nagyon nagyon. De csak "rajta" bírom ezt a viselkedést. A többi ilyesmi viselkedésű fiú egyenesen taszít :D de ő kivétel...nagyon is kivétel...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!