Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már ilyen elő veletek, vagy a környezetetekben?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit szerettem és amikor még beszélőviszonyban voltunk(pár hete), mindig zavart, hogy az egyik fiú haverja folyton fogdossa meg bújnak meg ilyenek. Akkor én számonkértem a lányon és aztmondta, hogy azért engedi, mert tudja, hogy ő csak barátkozik. Még azóta is folyton ezt csinálják. Annyit szeretnék kérdezni, hogy fordult-e már elő a ti környezetetekben, hogy a szóbanforgó két ember összejött, járni kezdtek? Vagy voltatok-e már ilyen helyzetben?2012. jún. 14. 17:20
2/6 anonim válasza:
Hát ha fogdossa meg állandoan bujnak még bármi lehet , de ha te csak szeretted akkor már teljesen mindegy különben is a lány szeret téged? Mert igy elég alaptalanul vagy féltékeny nekem sem tetszik hogy s rácnak aki bejön van barátnője de nem kérhetem számon rajta
3/6 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen fiú barátom, akivel tényleg semmi nem volt, és nem is lesz köztünk, de jól elvagyunk :)Igaz, nem fogdos, meg ilyenek...
4/6 Ewe... válasza:
16 éves lány vagyok és ha egy fiu fogdos és tudom hogy csak barátilag akkorse engedném:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Utolsónak mondanám, hogy szerintem is ez lenne a normális.
2012. jún. 14. 18:24
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki egy sráccal minden nap együtt utazott a buszon. Bejelölte fészen, és amikor már majdnem összejöttek a barűntőm bemutatta a srácot a legjobb barátnőjének. Azóta a legjobb barátnője és a srác járnak. ÉS! A legjobb bnője, meg a srác még dúrvábbakat is csináltak. pl. a bnőm kiment kínába, és közben jöttek össze.. szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!