Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevett, tetszem neki, miért fordult el?
Figyelt kérdés
Van előzménye a dolgoknak,amikor kiderült,hogy tetszem neki,de még nem beszéltünk.Ma jött velem szemben a barátaival,messziről szerintem kiszúrt,mert nézett,de ahogy egyre közeledtünk,elfordult.Miért?2011. szept. 8. 16:34
3/11 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok.
2011. szept. 8. 16:42
5/11 A kérdező kommentje:
Miért huncut?
2011. szept. 8. 16:48
7/11 anonim válasza:
Szerintem is csak szégyenlős..:P
8/11 anonim válasza:
Bökd meg FBn,venni fogja a lapot:D
9/11 kkzz válasza:
Nekem egészen hasonló sztorit mesélt ma egy osztálytársam. Melyik városban történt ez?
10/11 anonim válasza:
Csak szégyenlös..énis az szoktam lenni:D de nem mindig fordulokel..valamikor csak mosolygok rá.:) szoval biztoahogy szégyenlös.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!