Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez most mi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár napja ráírtam egy lányra facebookon, dumáltunk kicsit, aztán mondtam, hogy kedvelem és ő is írta hogy kedvel, megbeszéltünk egy találkozást mára. Utána minden nap írtunk egymásnak, nem olyan sokat, de azért valamennyire már megismertük egymást, tegnap megkérdeztem hogy áll-e még a randi és látta a kérdést de nem válaszolt. Utána mégegyszer rákérdeztem meg ma is, azokat is látta és nem válaszol. És most jutott eszembe, hogy valamiért nem akarta megadni a telefonszámát se, azt mondta majd élőben.

Lehet hogy végig hülyített és ha elmegyek a megbeszélt helyre senki nem lesz ott? Ti mit tennétek?

2013. júl. 9. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem válaszol így nem :S sztem nem mer elmenni vagy nem tudom 19/L
2013. júl. 9. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
hát esélyes, hogy csak arra voltál jó, hogy legyezd az egóját és az önbizalmát...
2013. júl. 9. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:

felejtsd el. vagy tallt jobbat, vgay csak más programja van, vagy nem érdekled. sorry.

amugy mióta ilyen nagy menőség fészen "csak úgy" alapon ráírni egy nőre?!

2013. júl. 9. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Állítólag 8pasija volt már, úgyhogy nem hinném, hogy nem mer elmenni.

#2 Hát az nagyon is lehetséges, de nem hiszem el, hogy ilyen szemét, hogy még azt se közli most mi van...

#3 Itt akart először ismerkedni, ráírtam, megadtam neki a facem aztán felvett.

2013. júl. 9. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Három lehetséges dolog van .. ez eggyik hogy tényleg programja van,fél a dologtól vagy tényleg csak játszott veled .. próbáld meg jobban megismerni.De ha kapsz vissza jezést az üzenetre,akkor mennyél el a találkozóra.Ha nem kapsz és továbbra se válaszol akkor csak hülyített.
2013. júl. 9. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

óóó hát akkor itt a baj. meglátta a fészes adatlapodat, aképeidet, és nemekellesz neki. szimplán ennyi van.

lekoptat, mert nicns emrsze elküldeni írásban. szal ennyi.

2013. júl. 9. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
De még az első nap felvett, látta a képemet és utána nem sokkal írta, hogy kedvel.
2013. júl. 9. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!