Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi? (bővebben lent)
Pár napja ráírtam egy lányra facebookon, dumáltunk kicsit, aztán mondtam, hogy kedvelem és ő is írta hogy kedvel, megbeszéltünk egy találkozást mára. Utána minden nap írtunk egymásnak, nem olyan sokat, de azért valamennyire már megismertük egymást, tegnap megkérdeztem hogy áll-e még a randi és látta a kérdést de nem válaszolt. Utána mégegyszer rákérdeztem meg ma is, azokat is látta és nem válaszol. És most jutott eszembe, hogy valamiért nem akarta megadni a telefonszámát se, azt mondta majd élőben.
Lehet hogy végig hülyített és ha elmegyek a megbeszélt helyre senki nem lesz ott? Ti mit tennétek?
felejtsd el. vagy tallt jobbat, vgay csak más programja van, vagy nem érdekled. sorry.
amugy mióta ilyen nagy menőség fészen "csak úgy" alapon ráírni egy nőre?!
#1 Állítólag 8pasija volt már, úgyhogy nem hinném, hogy nem mer elmenni.
#2 Hát az nagyon is lehetséges, de nem hiszem el, hogy ilyen szemét, hogy még azt se közli most mi van...
#3 Itt akart először ismerkedni, ráírtam, megadtam neki a facem aztán felvett.
óóó hát akkor itt a baj. meglátta a fészes adatlapodat, aképeidet, és nemekellesz neki. szimplán ennyi van.
lekoptat, mert nicns emrsze elküldeni írásban. szal ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!