Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha moziba hívok egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha moziba hívok egy lányt, hogyan intézhetjük az anyagi dolgokat legkellemetlenebbül?

Figyelt kérdés

Ez minden randinál,legalábbis ha nem sokadik randi a lánnyal kellemetlenséget okoz. Az se érdekel,ha mindent nekem kell fizetni,nem ezzel van a probléma, de hogyan lehetne megbeszélni, hogy ki mit fizet, kellemetlenség nélkül? Van ugye útiköltség,hogy elmenjünk városba ahol van mozi,jegy,kaja.

Úgy utálom ezt,olyan kellemetlen mindkettőnknek felhozni,hogy akkor ki mit fizet.

2013. júl. 8. 17:35
 1/9 A kérdező kommentje:
*legkellemesebben bocsi félrefogalmaztam >_>
2013. júl. 8. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
SImán, meg kell beszélni! Én várom el egy fiútól h nekem kifizeseen mindent, mert tudom mi milyen áron van:) HA lány ezene felhúza magát akkor egy hercegnőnek képzeli magát és én hagynám a p*cs@ba
2013. júl. 8. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ő akar fizetni akkor mondd neki h te állod :) ennyi.
2013. júl. 8. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
2. vagyok *NEM várom el:D
2013. júl. 8. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

egyszerűen csak vedd elő.

a pénztárcád és fizess :D max felajánlja h kifizeti a részét.

2013. júl. 8. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
első alkalomnál próbáld meg, hogy te állod, mindent. Ha második alkalommal nem ajánlja fel, hogy felesben fizettek vagy ő fizet, akkor gáz. De elvileg a meghívó fizet. De jó lenne, ha nem mindig te hívnád meg, kben eléggé lehúzós jellege lenne a dolognak.
2013. júl. 8. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű, te fizetsz mindent és kész :) nem kell ezt addig szóbahozni
2013. júl. 8. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:

beszéljétek meg

pl moziban a fiú fizeti a jegyet, a lány a kólát, popcornt

így mindenkinek jó és nincs belőle kellemetlenség

de úgy is lehet, hogy mindenki fizeti a saját jegyét, de meghívja a kajára

egyszer meg kell beszélni és onnantól nem lesz kellemetlen

2013. júl. 8. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha meg tudod húzni a film után, vagyis már közbe nem a vászonra figyel, akkor megéri fizetni
2013. júl. 9. 02:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!