Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon hogy lehetne becsajozni? :D
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 11:47
3/33 anonim válasza:
"Láttam egy siklót a vízben, elkapod?" :D
If you know what I mean :D
4/33 anonim válasza:
hát először is menj oda egy lányhoz
és beszélj vele
tudom, így hülyén hangzik, de ha a lány szabad és bejössz neki, nem fogja zavarni
5/33 A kérdező kommentje:
Menjetek már!Mindenki ezzel jön :D
De azért jó lenne,ha a kérdésre válaszolnátok!
2013. júl. 8. 11:50
6/33 anonim válasza:
hát ha vannak kockáid akkor semmitsem kell tenned majd mennek maguktól a lányok:D vagy hívd meg őket egy lángosra vagy fagyira vagy valamire:P
7/33 anonim válasza:
talán oda mész és megkérdezed, sok pasi így csinálja engem is így akarna felszedni csak nem látták,hogy a barátom is ott van amikor meglátták megijedtek és elmentek.Szóval ellenőrizd le van-e pasija
8/33 A kérdező kommentje:
#3 ez tetszett :D
#4 köszi :)
2013. júl. 8. 11:52
9/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2013. júl. 8. 11:52
10/33 anonim válasza:
Strandon NAGYON NEHEZEN mivel ott minden "látszik" szinte. Hacsak nem vagy egy gyurma level 100, vagy egy agyonszolizott gyík teljesen csupasz páwa akkor leginkább sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!