Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az új honfoglalón most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új honfoglalón most már nem lehet chatelni, akkor hogyan fogok újra becsajozni ott?

Figyelt kérdés
Annyi jó kis tini csaj volt ott, most már csak a facebook maradt, ahol tudok online jó csajokkal ismerkedni. :(
2013. máj. 8. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
A mai szánalom díj nyertese! Gratulálunk!
2013. máj. 8. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is hiányolom a levelezést meg a chatet... ritka szar :S
2013. máj. 8. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Először is Darth Vader nem meleg, azzal a rohamosztagossal csak birkózott egyet. Másodszor meg az internet elég nagy hely, szóval majdcsak találsz valami jó helyet, bár a való életet jobban preferálom.
2013. máj. 8. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is odamegyek a való életben is csajokhoz, de tény, hogy ritkábban van lehetőségem csajozni, mert a lányok nem szeretik ezt a leszólítgatás dolgot, másrészt én is gyakran sietek épp oda, ahová és nem érek rá leállni csajozgatni. A buli helyeken meg utálom, emrt csak full részeg rizlik vannak hatalmas igényekkel, felszínesek és buták az ottani csajok, kapcsolatra nem valóak. Most fogalmam sincs hol találhatnék egy normális, bájos lányt magamnak.
2013. máj. 8. 20:43
 5/6 anonim válasza:
Hát ez szívás kis barátom. Én is ebben a minutumban döbbentem rá a szomorú valóságra. Az új honfoglaló egy kész tragédia :(
2013. máj. 10. 22:32
 6/6 anonim válasza:
Rámentek a kezdésnél a várakozó ikonra zsenikéim
2013. máj. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!