Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, szerintetek mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mitől értékes egy csaj?

Figyelt kérdés
Kivel kezdenétek kapcsolatot, és ki az, akit csak lefektetnétek? Mik azok a tulajdonságok, cselekedetek, amiből leszűritek, hogy kivel gondolhatjátok komolyan, és kivel kavarjatok csak? Külső-belső tulajdonságokat egyaránt írhatnátok. :)
2013. júl. 7. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
arany és ezüst ékszerek miatt.
2013. júl. 7. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
értékes = (aranyos,kedves,van célja,van hobbija,nem igénytelen,hűséges,meg lehet vele beszélni a gondokat ,stb..)
2013. júl. 7. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
A mai világban már egy olyan lány az értékes aki nőies..szerintem ez a lényeg...legyen kedves..megértő..és segítőkész...és persze legyen "nő"...aki férfinek mondja magát vagy akár srácnak és csak úgy megfektetne valakit az szerintem egy gerinctelen ember..egy "csaj"ahogy Te mondod nem a teste miatt értékes..hanem a lelke..tulajdonságai miatt:)
2013. júl. 7. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Azokat a csajokat, akik felületesnek mutatják magukat (vagy esetleg szimplán azok) én sem akarom megismerni, így nyilván csak dugásra jók.
2013. júl. 7. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Felületes? Pontosan mit értesz ez alatt?
2013. júl. 7. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
A pozitív belső tulajdonságoktól és nem az aids-re gondolok.
2013. júl. 7. 22:34
 7/8 PéterPálka ***** válasza:

Húúú! Nagyon nehezet kérdezel. Erre nem is igazán lehet általánosságban válaszolni. A dolog erősen függ a srác mentalitásától, egyéniségétől. Az emberek általában magukhoz hasonlót keresnek komoly kapcsolatra. Így tulajdonképpen szinte mindenki talál is magának valakit. Inkább az az kérdés, hogy neked milyen elvárásaid vannak.

Rengeteg srác van, akinek csak pár napra kell egy csaj, aztán jöhet a következő.

Ekkor a belső tulajdonságok lényegtelenek, csak a külső és a gyorsan kaphatóság számít.

Viszont amikor már kiélték a vágyaikat, és komoly kapcsolatot keresnek, akkor legtöbbünknél már kevésbé számít a külső, és inkább a belsőre kerül a hangsúly.

A belsőknél már nagy a szórás, van akinek fontosabb a háziasság, másnak a gyerekszeretet, míg a harmadiknak a jó szex, és így tovább. Nem lehet általánosan érvényes receptet adni. Legjobb esélyed akkor van, ha mindenből van benned legalább átlagos mérték. De ha mégsem ilyen vagy, akkor sem vagy teljesen esélytelen, csak ki kell várnod egy hozzád illő srácot.

2013. júl. 8. 05:25
 8/8 anonim ***** válasza:

"Felületes? Pontosan mit értesz ez alatt?"

Érzelmi intelligenciával nem rendelkezik, ezért el sem tudja képzelni, hogy egy-egy ember fejében mi zajlik le, ezért abból indul ki, hogy semmi. Én is voltam ilyen épp ezért tudom, hogy nehéz ebből a helyzetből megváltozni.

2013. júl. 8. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!