Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mekkora értéket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mekkora értéket képvisel ez a pasi?

Figyelt kérdés

Most rendszergazdaként dolgozik, emellett pszichológiával foglalkozik, amit még tanul. Az életét az emberek lelki és mentális gyógyításának szeretné szentelni, mivel ha másnak segít, az neki is legalább olyan jó érzés. Rengeteg tapasztalata van az élet számtalan területén, épített már több tuning autót, pályaversenyzett a hungaroringen, gyorsuláson is gyűjtött kupákat, hobbiként dj, producerkedéssel is foglalkozik, saját zenéket ír, bulikat szervez. Ismeri a pszichedelikus világot, a természet, az élet alaptörvényeit. Ugyanakkor tárgyalóképes, tisztában van az illemmel, a protokollal. Megveti az erőszakot, ugyanakkor hatalmas problémamegoldó készsége van.

A testalkata vékony, nem kifejezetten izmos, de jóképű, szemüveges srác. A humora kifejezetten lehengerlő, hihetetlen értelmes, nehezen befolyásolható, ráadásul az intim méretével is elégedett. Egyékbént szexelt már, de komoly barátnője még sosem volt! 21 éves!

2009. okt. 17. 16:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
És te mi vagy, ha név és arc nélkül mindenkinél jobbnak és értékesebbnek képzeled magad?
2009. okt. 18. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem negatív értelemben írtam, hogy meleg. Az érzékeny fiúk gyakran azok, nekem is van pár ilyen ismerősöm és teljesen normális emberek, szeretem őket. Ha nincs barátnője egy ilyen állítólag jófej srácnak, akkor elég gyanús, így látatlanba.

21/L

2009. okt. 18. 15:19
 23/23 A kérdező kommentje:

14:46

Nem tudom melyik válaszoló vagy, de jól kiakadtál. Nem reagáltál volna, ha a második mondatod nem csak üres szavak lennének, alapok nélkül. Sajnálom, ha másvalakinek is tönkretettem a napját, mert a legjobb barátomnak szerettem volna segíteni!

Tisztában vagyok vele, hogy ez egy kifejezetten penetráns, undorító, sértő gesztus, és az ittlevőkre sem vagyok vele tekintettel. Ezesetben a "baj van ezzel a kérdéssel?" linket szíveskedj használni! A barátom is megérdemel egy két rúgást, nem igaz? Tudod pont ezért lett elhivatott lelkileg sérült embereken segíteni, mert maga is sokat kapott az élettől.

Amit emellett elért, és minden nap fokoz, rendkívül tiszteletreméltónak tartom, szerintem sokan példát vehetnének róla!

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de egy olyan emberrel akit kb 15 éve ismersz, meg tudnád-e mondani róla, hogy meleg e vagy sem? Nálam a barátság - egy ennyi ideje tartó barátság - azt is jelenti, hogy valószínűleg az illető anyjánál többet tudok róla, bár biztos nem mindenhol van így.

Tudod, Én beszűkültnek nevezem azt, aki számára csak a pénz jut eszébe az érték szóról, bármilyen vonatkozásban használjuk is.

Nyitott vagyok a véleményekre a nevelésemmel kapcsolatban, de nem olyantól, aki egy ilyen választ olvasván találva érzi magát és visszajön bizonyítási kényszerből, mintha nem is visszafele sült volna el a fegyvere!! Nagyon köszönöm a 15:19-nek, azt hiszem Ő pont egy olyan, akitől tanulhatsz! Szerinted Ő egy vesztes lenne? Mert szerintem sokkal inkább nyertes, mint Te.

14:47 Végre nevettem is! Nem is akár mekkorát.

Nem mondtam magam értékesebbnek, csak szimplám magamat adom! A helyzetből lehet hogy érződik valami, de ezért senkitől nem kérek elnézést! Bár mivel arc nélkül írtam, ezek szerint szempont, hogy szebb vagyok-e azoknál, akikkel vitázom. Névtelen oldalon vagy, azt Te döntöd el, ennek ellenére írsz nevet, vagy sem! Az alap, hogy névtelen.

De ha már ezt feszegetjük, miért nem arccal és névvel b*zizik, akinek erre ingere van?

2009. okt. 18. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!