Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mekkora értéket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mekkora értéket képvisel ez a pasi?

Figyelt kérdés

Most rendszergazdaként dolgozik, emellett pszichológiával foglalkozik, amit még tanul. Az életét az emberek lelki és mentális gyógyításának szeretné szentelni, mivel ha másnak segít, az neki is legalább olyan jó érzés. Rengeteg tapasztalata van az élet számtalan területén, épített már több tuning autót, pályaversenyzett a hungaroringen, gyorsuláson is gyűjtött kupákat, hobbiként dj, producerkedéssel is foglalkozik, saját zenéket ír, bulikat szervez. Ismeri a pszichedelikus világot, a természet, az élet alaptörvényeit. Ugyanakkor tárgyalóképes, tisztában van az illemmel, a protokollal. Megveti az erőszakot, ugyanakkor hatalmas problémamegoldó készsége van.

A testalkata vékony, nem kifejezetten izmos, de jóképű, szemüveges srác. A humora kifejezetten lehengerlő, hihetetlen értelmes, nehezen befolyásolható, ráadásul az intim méretével is elégedett. Egyékbént szexelt már, de komoly barátnője még sosem volt! 21 éves!

2009. okt. 17. 16:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Te meleg vagy? Amúgy meg ez a pasi szerintem egy hólyag lehet, ha egyik nő sem jó neki...hagyjuk már....vagy akkor ő meleg
2009. okt. 17. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy elégedett a méretével, vagy erről megy a téma kockaarcéknál?!vagy netán láttad és be is kaptad neki te langyiiii! :D
2009. okt. 17. 18:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Ennyi minden után nincs is ideje nőkre.
2009. okt. 17. 19:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is kaphatnék képet? 18/L
2009. okt. 17. 19:55
 15/23 anonim ***** válasza:
gondolom csak fél egy komolyabb kapcsolattól, vagy szimplán boldog egyedül is, én nekem sem volt még komoly kapcsolatom (mondjuk én fiatalabb vagyok)
2009. okt. 17. 20:39
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy meleg.
2009. okt. 17. 22:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Istenem a mai világban minden visszahúzódóbb pasit melegnek néznek...
2009. okt. 18. 08:14
 18/23 A kérdező kommentje:

19:55! Írtam privátot.

Köszi a válaszokat!

A srác introvertáltabb, viszont a megfelelő hangulatban szinte teljesen meg tud szabadulni az egójától, és hihetetlenül közvetlen, például mikor százaknak zenél olyan fantasztikusan érzi magát, olyankor a legboldogabb szinte ébren álmodik!! Egyébként a baráti, haveri társaságát is nagyon válogatja, de egy olyannal szemben akivel a napja nagy részét együtt szeretné tölteni, nyilván egy picivel több elvárása van még annál is afelé, akinek egy darabot akar adni magából!

Aki azt mondja b*zik vagyunk azokat sajnálom a legjobban, ha nektek így segítettek a szüleitek, barátaitok, Ti sem tudtok másképp. Tanultam annyit az élettől, hogy ne legyek ilyen, és a válaszaitokból Én nyertem energiát hogy párt találjak neki, Ti vesztettetek energiát, önbecsülést, mert kisstílűen le akartatok valakit járatni, csak most nem hülyébb az illető, mint Ti! Játszmázni is tudni kell, hamár hajlandóak vagytok ide süllyedni!

2009. okt. 18. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
hehe
2009. okt. 18. 14:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Hova süllyedni, miről beszélsz?

Szerinted itt bárkit is érdekel, hogy mit gondolsz róluk?

És te mi vagy, ha egy név nélküli oldalon próbálsz párt találni a haverodnak aki arra nem képes 21 évesen, hogy magának szerezzen barátnőt? És közben úgy tünteted fel az egészet, mintha egy tárgyról lenne szó, akit el akarsz adni és arra vagy kíváncsi mennyit ér?

És akkor ugye mi már egyből sz*r emberek vagyunk és te vagy a büszke jó kisfiú, aki becsületes és mindene a barátság és aki mást mond, szégyelje magát.

Hát gratulálok, téged is jól neveltek.

2009. okt. 18. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!