Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ellustultak a pasik, ha ismerkedni kell?
#12-höz, Kérdezőnek:
Megkérdezhetem, hogy mi történne, ha a hapsi írna ma egy levelet, amiben ez áll (szándékos a puritán stílus):
"Na jó, ha ennyire nem akarsz utazni, akkor elmegyek én hozzád. Szóval hová menjek és mikorra?"
Találkoznál vele?
Másik dolog. Mint írtam, az illedelmesség kétélű fegyver. Többször is láttam már, hogy ha a férfi kedves, illedelmes akar lenni, akkor a nő rögtön tiplizett és jött az "inkább legyünk csak barátok" szöveggel. A mai világban ez NEM FÉRFIAS viselkedés. Szóval, szerintem a hapsik nem "ellustultak" csak alkalmazkodnak az új elvárásokhoz.
Értem én, de nem válaszoltál a kérdésre...
Ha pedig már kérdezek, akkor itt van még egy:
Miért érdekel egyáltalán egy olyan srác, aki eddig semmire se vitte az életben és a leírásod alapján nem is áll szándékában, mert elkényelmesedett és lusta? Miért?
Ha esetleg összeköltöztök, akkor neked kell majd eltartani, mivel a segély nem olyan sok...
Vagy ragaszkodsz a romantikus "majd én megcsiszolom ezt a gyémántot" ideához, és majd sikeres férfit faragsz az elkényelmesedett tahóból? Vagy miért is akarsz bármit tőle ezek után?
Ennek örülök :)
Viszont ha tisztában vagy vele, hogy mennyire selejt az említett hapsi, akkor azt nem értem, hogy miért írtad ki a kérdést. Mert az eléggé általánosító jellegűre sikeredett, márpedig te elvileg tisztában vagy vele, hogy egy rossz hal akadt a hálódba, vagyis nem az alapján kellene megítélni a többi férfit.
Na jó, kezdem túlbonyolítani dolgot...
De megkérdezheted, csak felesleges. Még nem is találkoztatok, nincsenek lefutott körök. Ha nem tetszik neked az, ahogy a pasi bánik veled, akkor tovább lépsz.
Ha én minden egyes női ökörségre kérdést írnék ki, akkor megtelne a net.
Semmi nincs veszve, mész a következő próbálkozóhoz. Csak egyet ne feledj! Az egyik válaszoló leírta, hogy alkalmaszkodik a női elvárásokhoz. Szóval ha 10-ből 10 ezt csinálja, ne csodálkozz.
én pl mindig ráveszem magam mert szeretnék barátnőt de már tököm tele van néha :D Mondjuk hogy 20 km-t nem tud megtenni az elég gáz...
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!