Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gykn a helyes fiúk vagy szebb lányok nagyobb része tényleg könnyen osztja az észt a magas lóról a rondább fiúknak, hogy változzon meg, nézzen ki jobban és lesz barátnője?
Figyelt kérdés
Ezt sokszor tapasztalom. Mindig azt mondják, hogy menj le gyúrni, legyen jobb dumád, légy vidám stb és nagyon hamar lesz bnőd. Én sajnos nem ezt látom, attól, hogy gyúrsz, nem leszel vonzóbb a nők körében, ettől még nem leszel magasabb, anyagilag jobb helyzettel bíróbb (ami ugye hozhatja az autót és a jó ruhát magával) és ami a nagy lényeg: helyesebb, jóképűbb. Önbizalmad is csak addig lesz a gyúrás közepette, még nem kapsz majd a ronda arcod, szerény anyagi helyzet, elégtelen magasságod miatt jó néhány negatív visszajelzést a csajoktól és lehet ismét magadba zuhansz. Miért nem vagytok képesek beleélni magatok ezen pasik helyzetébe, akik próbálkoznak vérspriccelésig, de semmit. Elutasítás az elutasítás hátán a jutalmuk. De ilyenkor is mindig jön a szebbektől a duma, hogy a hiba sosem a lányokban van, hanem benned. Együttérzés van még az emberekben és van aki nem csak osztja az észt, hanem bele is éli magát ebbe a helyzetbe?2013. júl. 6. 17:53
11/20 anonim válasza:
De szerintem nálad inkább a stílussal van baj, ha egy segítő hozzászólásra ez a reakciód...
12/20 A kérdező kommentje:
Fogat fehéríteni hol és mennyiért lehet? Mert az utolsó előtti válaszoló szerint egy piti pénz és alap, hogy mindenki fehérítsen, aki csajt szeretne.
2013. júl. 6. 18:43
13/20 A kérdező kommentje:
Házilag is lehet?
2013. júl. 6. 18:43
14/20 anonim válasza:
Persze, szórj a fogkefére szódabikarbónát.
15/20 anonim válasza:
Jaja, csak ne vidd túlzásba :D
Amúgy ha érdekel a véleményem küldj egy képet és megmondom(, hogy szerintem) mit lehetne javítani.
De azt is megértem ha nem.
16/20 anonim válasza:
Az élet sajnos nem fair, nem indulunk egyenlő helyzetből. Van aki tehetős családba születik, van aki szegénységbe. Van aki jóképűnek születik, van aki csúnyának. Van aki kiemelkedően intelligens, van aki butácska. Azokkal a lapokkal kell játszanod, amiket osztottak neked, akármilyenek is. De akaraterővel és kitartással (meg némi szerencsével) a rosszabb helyzetből induló is elérheti, amit mások.. Más kérdés, hogy nem mindenkinek van meg hozzá a lelki ereje, és egy idő után feladja. Ez van, én azt mondom, ha már egyszer élek, addig megteszek mindent, hogy elérjem az álmaim, mert ha lejárt az időm, utána úgyis mindegy már.
17/20 anonim válasza:
Utolsó, ezt a választ automatikusan be kellene illeszteni minden alkalommal az ilyen típusú kérdésekhez!
18/20 anonim válasza:
Nem akarok szemét lenni de én a helyedben komolyan felakasztanám magam.
19/20 A kérdező kommentje:
aha
2013. júl. 17. 19:39
20/20 anonim válasza:
A lányok többsége tök mind1 akár lehet vgy 5 fogadis de ha több millió forintot van tuti lesz csajod:D legtöbb lány nő nem vallja be ugyan de a pénzre mennek. Általában akik ki vannk gyúrva izmosak stb azok gazdagok. És mivel aránylag jól és néznek ki is gazdagok is ezért mennek rá a lányok. Akiknek nincs pénze mellette nem is néz ki jól, stb azok pedig el vannak ásva, legalábbis én így látom. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!