Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 14-16 éves rocker/emós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-16 éves rocker/emós lányok többsége milyen?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert unokatesómmal menni fogunk Road koncetrtere mivel ő rocker. Én nem vagyok az, pár számukat hallottam egész faja banda, Ott próbálnék én becsajozni :DD 15 vagyok. Tényleg igaz hogy alkoholisták vagy tényleg baromira közvetlenek?

2013. júl. 5. 23:18
1 2
 11/17 Nayal válasza:
Rocker és nemrocker aki az emo-t emosnak írja, és be szokott csajozni? Meg le akar itatni lányokat? Igen gondolom ezért a kérdés. Szvsz esélytelen, be ne dőljetek ennek a k*csögnek!
2013. júl. 6. 17:58
 12/17 anonim válasza:

Én rocker vok mégse iszok alkoholt :D

14/L

2013. júl. 7. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
én 15 éves rocker vagyok, lány... és biztosíthatlak, hogy nem fogyasztok alkoholt, esetleg néha egy sört megiszok, de semmi komoly.. és az én tapasztalataim szerint is nagyon közvetlenek, nem csak ők.. minden rocker.. öreg, fiatal, fiú, lány... de az emósokról nem tudok semmit, és ne számíts rá hogy tömegekben előfordulnak ilyen koncerteken. Sok koncin voltam, de nem nagyon láttam emósokat.. mondjuk lehet azért, mert nem az embereket figyeltem :D
2013. júl. 7. 20:46
 14/17 FeketeEnikő válasza:
14/L emo vagyok és nem iszom alkoholt és imádom a Tankcsapdát és egy kicsit közvetlen vagyok XD
2013. júl. 9. 10:43
 15/17 Nayal válasza:
De neki az kell, hogy alkoholista legyen! Másképp nem tudja Őket ágyba vinni, és ne itt ismerkedjetek már könyörgöm hanem koncerten, személyesen mert itt csak ilyen gyökerek vannak, ráadásul Ő nem is rocker.
2013. júl. 9. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
áhh. nagyon sok emo ismerősöm van, nekem a külsőm az emo :]. szerintem nagyon lusta egy bagázs, egyáltalán nem alkoholisták.
2013. aug. 18. 06:54
 17/17 anonim válasza:
15\ punk rock csaj vagyok, imádom a piát és marha közvetlen vagyok. :P
2013. okt. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!