Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szánalomból randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szánalomból randiznátok egy nem különösebben szép sráccal?

Figyelt kérdés

szóval a srác nem az ideálotok.

és,ha megtetszik "belülről" elpézelhető,hogy a gagyi kezdés ellenére jóra fordul minden.

2013. júl. 3. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Srác vagyok de velem szánalomból senki ne merjen randizni (a válaszokat olvasva meg is nyugodtam). Te is kérdező kapd össze magad, legyen egy kis önbecsülésed és hidd el hogy többet érsz annál!
2013. júl. 15. 16:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Fél éve vagyunk együtt a barátommal és nem tetszik, a külseje. "Nem azért szeretem, mert szép, hanem azért szép, mert szeretem." :)Tudja ő is, én is. Akkoris tudtam már ezt, mikor először elmentünk randizni. Olyan, amilyen párt mindig is akartam magamnak, és a külső nem a legfontosabb. :)

Szerintem ha nem vagy egy hűde jó pasi, aki tetszik a lányoknak, légy annál kedvesebb. Bókolj, néha lepd meg ajándékokkal (csoki, virág stb.) és leveszed a lábáról :)

2013. júl. 15. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Na, ha még kedvességgel is próbálsz kompenzálni, akkor még inkább kerülni fognak a lányok. Bár az ajándékoknak valóban örülnek, különösen ha drágák.
2013. júl. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!