Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3. randi után mikor gáz már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. randi után mikor gáz már, ha nem jelentkezik a srác?

Figyelt kérdés
Eddig mindig másnap jelentkezett, ma pedig már a 2. nap randi óta..tudom,hogy nem szabad rágörcsölni,csak jó lenne tudni,hogy mikor fog írni,mert én naív azt hittem, hogy most is majd másnap jelentkezik :$
2009. okt. 15. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

sztem jelentkezz most te,ha esetleg az 5 randi után(ha lesz egyáltlán)várd h ő jelentkezzen ha nem jelentkezik akk hagyd a francba.am arra nem gondoltál h ő is arra vár h jelentkezz?(mert ez ugye tőlünk csajoktól is elvárható néha;)hogy tudja a pasi h szeretnénk folytatást.am ha egyszer te keresnéd randi után az még egyáltalán nem számítana nyomulásnak,sőt sztem még örülne is neki h most te keresed.

úgyhogy hajrá!:)

2009. okt. 26. 19:34
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:

Már ne is haragudj, de neked sem ártana lépni valamit, azért ez nem így működik, hogy ő gürcöl te meg ülsz a babérjaidon, kell valami pozitív visszajelzés v. azt fogja hinni, hogy téged nem érdekel a dolog. Elég fiatal lehetsz, mert nagyon tapasztalatlannak tűnnek a megnyilvánulásaid.

22/F

2009. okt. 26. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a pasi helyében ugyanazt hinném, mint most te. Ha te sem hívod, azt hiszi, hogy terhedre van. Csak egyszer kellene hívnod, és akkor látja, hogy bejön neked. Ez már a hedonista 21. század, kezdeményezzetek néha ti is :S
2009. okt. 26. 20:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Az nem pozitív visszajelzés,hogy a randi végén mondtam,hogy nagyon jól éreztem magam és köszönöm az estét? És amikor azt kérdezte,hogy esetleg megint találkozhatnánk-e,azt mondtam, hogy örömmel? És mosolyogtam,láthatólag is jól éreztem magam végig,se túl sokat,se túl keveset nem beszéltem... én ennyit tudok tenni,sajnálom. Eddig voltam szokva,hogy nem nekem kell megtenni a következő lépést,hanem a fiatalember:) ért a jelekből és MER lépni...
2009. okt. 26. 20:07
 15/16 A kérdező kommentje:
hm,najó....akkor azt hiszem 1 e-mailbe még nem halok bele. csak akkor lesz gáz,ha ő azért nem jelentkezik,mert nem is tudja,hogy akar-e tőlem valamit, nem fogtam meg eléggé. és akkor a női büszkeségem/tartásom csorbul picit.
2009. okt. 26. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
eddig mindig ő jelentkezett,lehet h ugyanazt gondolja mint te h biztos nem akarsz folytatást ha egyszer sem jelentkezel a randi után és mindig neki kell.am a pasiknak is van büszkeségük nem csak nekünk nőknek(am ennyierővel neki is csorbulhatott volna bármikor a férfibüszkesége vagy nem?!).szal mint mondtad egy e-mailba nem halsz bele;)
2009. okt. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!