Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan reagálnátok ha egy lány elmondaná nektek hogy nagyon bejön neki?
Nagyon tetszik egy srác akivel jóba vagyunk meg minden és nem tom h h mondjam el neki h mit érzek és félek h Ő nem így érez irántam:(( HELP!!!!
Tehát t hogyan reagálnátok???? És mit tennétek???
mit veszíthetsz?! ha elmondod, és semmi, akkor legrosszabb esetben vége a barátságnak...
nah de most az jobb ha nem mondod el és szenvedsz?!:( esetleg mosolyogva kell hallgatnod, ahogy azt meséli milyen a másik lánnyal.
én lány vagyok de leírom az én tapasztalatomat. én eddig egyszer mondtam így el egy srácnak h szeretem.. oszt.társam is ráadásul nagyon korrekt módon adta a tudtomra h ebből ne legyen semmi. nagyon kedvesen és figyelmesen nehogy megbántson. még meg is kérdezte a végén h nem-e volt bunkó? de egyáltalán nem volt az! ha a srác normális akkor tuti nem alpári módon fog elzavarni. márpedig logikus h nem olyan különben h szerethettél bele? :)
sok sikert, szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!