Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Hogyan reagálnátok ha egy lány elmondaná nektek hogy nagyon bejön neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác akivel jóba vagyunk meg minden és nem tom h h mondjam el neki h mit érzek és félek h Ő nem így érez irántam:(( HELP!!!!

Tehát t hogyan reagálnátok???? És mit tennétek???

2009. okt. 15. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mit veszíthetsz?! ha elmondod, és semmi, akkor legrosszabb esetben vége a barátságnak...

nah de most az jobb ha nem mondod el és szenvedsz?!:( esetleg mosolyogva kell hallgatnod, ahogy azt meséli milyen a másik lánnyal.

2009. okt. 15. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Tessék egyértelmű jelzést adni 1-2szer mert anno nekemis volt lány aki tetszett de olyan nyuszi voltam hogy az első jelzésre tehát konkrétan megmondta ahogy milyen szép a szemem...nem tudtam hogy reagálni, mire kitaláltam valamit ami belekerült pár napba már megismerkedett valaki mással, de mondjuk ez 16 évesen volt :)
2009. okt. 15. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

én lány vagyok de leírom az én tapasztalatomat. én eddig egyszer mondtam így el egy srácnak h szeretem.. oszt.társam is ráadásul nagyon korrekt módon adta a tudtomra h ebből ne legyen semmi. nagyon kedvesen és figyelmesen nehogy megbántson. még meg is kérdezte a végén h nem-e volt bunkó? de egyáltalán nem volt az! ha a srác normális akkor tuti nem alpári módon fog elzavarni. márpedig logikus h nem olyan különben h szerethettél bele? :)

sok sikert, szorítok! :)

2009. okt. 15. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék, bárki is az a lány, még ha nem is tetszene akkor is örülnék:)
2009. okt. 15. 22:53
 15/17 proxilla frez ***** válasza:
mint 19f mondom, h nekem ez tökre nem jön be, a nő/csaj/lány legyen kcisit titokzatos, ne olyan mint a pasi. ez kb olyan mintha a boltba úgy mennél be, h egy féltéglával bedobod a kirakatot. nonverb!!!! hajcsavargatás, szájnyalogatás stb. nem vagyunk olyan hülyék ezek észrevételében mint a nők hiszik:D
2009. okt. 15. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
23:45-ös: Istenem van még 19 éves fiú,akinek nem jön be a könnyebbik út.Köszi,visszaadtad a hitem! :)
2009. okt. 16. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Enis tegnap elmondtam neki h bejon.... Hat nem ugy fogadta ah vartam.... Nem mondott semmit ra.. Meg annyit se h jo.... De megigerte h n mondja el senkinek... Hat es kb 2 orara ra irt egy uzenetet h ne haragudjak de nem birta nem el mondani.... Jot "rohogtek"... Szoval ez is benne van a pakliban.... De ez a rosszabbik eset....
2010. dec. 6. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!