Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van ilyen?
Figyelt kérdés
Ha meglátok egy helyes fiút és elmondom neki hogy tetszik kiderül vagy van barátnője vagy nem vagyok elég jó neki....mi a baj velem?miért nem találok olyan fiút aki elfogad a hibáimmal és még nem foglalt?!14/L2013. júl. 1. 14:27
1/9 anonim válasza:
abban a korban vagy, ahol a küldő a mérvadó. annyi idősen úgysem találsz olyat, aki magad miatt szeret...
2/9 anonim válasza:
14 éves vagy... ne most akard megtalálni életed szerelmét, kedves.
3/9 anonim válasza:
nem neked kell odamenni a fiúhoz ;) de lehet a külsőddel van a gond
4/9 anonim válasza:
meg 14 évesen mitt szeretnél? kislány vagy még ...
5/9 A kérdező kommentje:
Néhány ilyen kislány mint én is vágyhat a társaságra....nem vagyok r*banc nem azért szeretnék barátot mert szeretném hogy megdöntsenek....csupán csak szeretnék egy olyan személyt aki meghallgat és önbizalommal tölt el ha mellettem van.
2013. júl. 1. 14:39
6/9 anonim válasza:
Ehhez nem kell feltétlenül párkapcsolat... Minek vannak a barátaid?
7/9 anonim válasza:
tudtommal erre valóak a barátok nem kell ahoz pasi h valaki meghalgasson
9/9 A kérdező kommentje:
Na....jó ebben igazatok van:)
2013. júl. 1. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!