Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randin nem ciki az ilyen pasi?
Figyelt kérdés
Mikor megláttam, majdnem röhögőgörcsöt kaptam. Amolyan 70-es évekbeli nadrág volt rajta, az a bővülő szárú, szabásmintás farmer, plussz kb. 10 éves csíkos rózsaszín ing. Mikor a pulthoz ment, megkértem, hogy hozzon szívószálat, és erre az egy méteres díszekből vett el kettőt. Kérdeztem miért, de nem tudott rá válaszolni. A kocsiban meg tovább folytattuk a beszélgetést, ahol szétterpesztette a lábát, és érdektelen semmiről kezdett el beszélni, aztán mentünk egy kört a városban, tök béna zenét üvöltetve. Aztán a kocsiban megint a semmiről beszélt. Majd mikor mondtam volna vmit, beindította a kocsit és ennyit mondott: Na, most inkább csend legyen, unom magam.
A ruha, a zene, és hogy nem talált megfelelő szívószálat, az nem ciki. Főleg nem ítélek senkit a ruhája alapján, igencsak felületességre vall, ne is haragudj.
Az viszont nem jó jel, hogy ennyire nincs miről beszélgetnetek, meg, hogy - a leírásod alapján - bunkón is viselkedett. Ez utóbbi kizáró ok, mindenképp.
Kérdés viszont, mennyire volt így tényleg, és mennyire csak te élted meg így, mivel már az első benyomással "leírtad" őt...
Ettől függetlenül, mivel nyilván neked nem szimpatikus a helyzet így, ne találkozz vele többet.
2013. júl. 1. 09:54
12/19 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk! És könyörgöm, ne 10 éves ruhát vegyen fel. Nem a külsőségekre, hanem az igényességre alapozok. pl. fb-n, a ballagásán csak rajta volt szürke öltöny, mert nem akart feketét felvenni. Én tudtam volna bármiről kommunikálni, de ő a red bull italról, bulikról tudott csak, na meg a zenénél ki is merült. ennyi.
2013. júl. 1. 10:10
13/19 anonim válasza:
Akkor beszélgessél te valamiröl istenem, meg ha nem szimpatikus ez van, nekem sem volt szimpatikus sok csaj akivel randiztam, ilyen az élet.
2013. júl. 1. 10:17
14/19 anonim válasza:
Nekem mondjuk a te hozzáállásod sem tetszik, nagyon nem. Szerintem egy elkényeztetett, beképzeld kis p... vagy.
De akkor sem kell vele többet találkoznod, ennyi. Szerintem ő sem akarna veled...
2013. júl. 1. 10:18
15/19 A kérdező kommentje:
Látom ti is kb. az ő szintjén vagytok, mellesleg leírtam, hogy nem találkoztam vele többet, pontosabban kiszálltam a kocsiból, mert bunkó volt. Ha valami bajotok van az igényes, érettebb nőkkel, ne itt vezessétek le rajtuk az idiótaságotokat, a felesleges beszólogatásotokat! Nevetségesek vagytok!
2013. júl. 1. 10:33
16/19 anonim válasza:
Most te minősítesz minket, vezze? Kérdeztél valamit, mindenki megpróbált valamit válaszolni. Ha valami nincs az ínyedre, attól még nem biztos, hogy a a hiba a válaszolókban lenne.
Amúgy meg a kérdésed is téged minősít. Miről is beszélünk? Találkoztál valakivel, aki a ruházata és a viselkedése alapján nem jött be neked, ennyi. Többet nem randizol vele, és az ügy részedről le van tudva. Mit kell ezen filozofálni? Most azt vártad, hogy őszinte részvétünket fejezzük be, hogy nem egy hozzád hasonló színvonalú pasit néztél ki magadnak? Nekem is voltak netes ismerkedéseim, és valahogy ez sosem történt meg, mert tudtam kivel fogok talizni.
2013. júl. 1. 11:44
17/19 A kérdező kommentje:
Nem, kedves utolsó, de én nem is rib.ancoztam le senkit, és senkit nem kezdtem el szidni. Na, ezen meg te is elgondolkozhatnál.
2013. júl. 1. 12:19
18/19 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy ti fiúk miért kezdetetek csajos témába kommentelni??? És miért vettétek magatokra az egészet. Egy dolog miatt. Mert ti is ilyenek vagytok és magatokból indultok ki, a sárdobálást, szidást nem én kezdtem.
2013. júl. 1. 12:21
19/19 anonim válasza:
Ne halgass rajuk :-j , aki fikazza ezt a lanyt az is pont ojan huje mint az a pali! Gondojatok mar bele , mi fiuk se szeretjuk az igenytelen lanyokat !!!! Ha kell valasztani egy 120 kg-os ,rendetlen , budos ===> egyszoval IGENYTELEN lany , es egy atlagos no kozott (aki igenyesebb) az esetek 99%ba az utobbit valasztanatok !!!!! Es hazudik aki nem ! A tul igenyesseg az mar teny hogy elkenyesztetesre utal de ide ojan tartozik mint pl az hogy most nem tetszik hogy nem avonos termeked van hanem mast hasznalsz ... A kerdezonek meg anyit hogy ne torodj azokkal akik fikaznak teged mert faj az igazsag nekik es nincs kedvuk enyi mindenre figyelni ! Az emberiseg egy elmaradottabb formaja :P az ijenek miatt tartunk ott ahol most is !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!