Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha egy lány csak155 cm, de jól néz ki és nem kövér de a hasa és a csípője kicsit kerek, nem csontos? L/17
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 08:28
12/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a magamutogatós ember, kép nélkül nem megy...? Leírom h hogy nézekki,ok?? De szólok h nem szeretnék ismmerkedni.
Csak a vélemények érdekelnek. 155 cm vagyok, hosszú húllámos majdnem derékig érő sötétbarna hajam van, fekete szemem, nem vagyok kövér csak a csípöm kerek, és nem picik a cicijeim. Ennyi.:-) :-)
2013. jún. 30. 09:37
14/22 anonim válasza:
Biztos aranyos csajszi lehetsz :) Nekem van 150cm magas havercsajszim imádom, olyan kis aranyos :) Akár barátnőnek is el tudnék képzelni ilyen alacsony lányt szóval nincs miért aggódnod. 23/F
16/22 anonim válasza:
Fekete szem?
Légyszi, a szemedről csinálj már egy képet, arra nagyon kíváncsi lennék!
Nekem sárga szürkéskék kerettel. A kék rész annál nagyobb, minél több stressz ér. Érdekelnek így a nem átlagos szemek :)
17/22 anonim válasza:
hjaj az életem nője :D
mindig ilyent keresetem ^^
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtatóak a válaszaitok...:-) :-)
2013. jún. 30. 14:09
20/22 anonim válasza:
Egyetlen hibád, hogy túl fiatal vagy hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!