Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyanról, hogy 1 huszonéves fiú gátlásos egy 18 éves lánnyal szemben?
Szerintem elég fura helyzet...
Sokszor nézünk egymásra, de nem tesz semmit!
Mit csináljak? Én is szégyenlős vagyok.
Légyszi adjatok tanácsot.
hallottam...vagyis inkább tapasztaltam...
saját bőrömön...
volt egy exem...18 voltam,érettségire készülve
alapbol ugy ismerkedtünk meg,hogy kezébeadtam ÉN a telefonszámom hazafele a vonaton,mert tetszett,de láttam h ő nem fog kezdeményezni...3 hét után hivott fel,de kapott egy esélyt...randi,kezem se merte megfogni,puszit se,semmit....
másnap barátaival buli,ittunk kicsit,Én csokoltam meg először...csók terén bátorodott kicsit...nem voltam már szüz akkor,igy 2-3 honap után már eléggé jo lett volna ha van vmi,de semmi,egyik buli után kicsit részegen rámásztam...23 volt akkor ő...nem tudtam h szűz...akkor "finomabb" vagyok...(érted,én a lány,akik elvileg gátlásosságátol szenvedett azidáig)...
kb 2 honapig még birtuk,ő kerülte h kettesben legyünk,szex nulla,beszélgetés erről minusz...de megvártam mig ő mondta ki h vége...
utolag beszélgetve (4 éve ennek) mondta el h szeretett,de félt attol,h nem kapom meg tőle amit akarok...hát nem is kaptam meg,de meg lehetett volna oldani...de akkor még én gyerek voltam (18 évesen igenis az az ember),ő meg tapasztalatlan....
tapasztalat? vagy kezdeményezel,de akkor onnatol te irányitasz,vagy felejtős...és BESZÉLGETNI erről is...mert anélkül nem megy....
gátlásosak az emberek,nem beszélik meg h ki mit szeretne,és igy nem müködik
22/L
Az elméd nem te vagy. Amikor a hang ott zakatol a fejedbe, hogy ne szólítsd meg, az csak egy rossz társadalmi beidegződés. Nem vagy szégyenlős, senki sem az, maximum azt hiszi magáról. Ha úgy érzed, hogy nem te irányítasz, hanem a megszokás, annak ellen kell állni és elmúlik az az érzés.
Egyszerűen teszed egyik lábadat a másik után, odaérsz és elkezdesz beszélni. Képes vagy rá fizikailag. :)
Nem éghetsz be, ő az idősebb és még férfi is. Ő van rosszabb helyzetben, ha nem mer megszólítani.
18/F
Szerintem belebotlottál egy úriemberbe :D
Amúgy ha néztek egymásra és nem tesz semmit esetleg rákérdezhetnél hogy:
Nem akarsz megcsókolni?
Most vágyom rá!
Vagy nem tetszem?
Biztos vagyok benne hogy nem fog nemet mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!