Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől tartotok egy nőt izgalmasnak, érdekesnek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:07
2/14 anonim válasza:
csinos, titokzatos, IQ-szintje rendben van, jó beszédtémái vannak.
3/14 anonim válasza:
Ha Fassbinderről nem a f.asz jut eszébe.
4/14 anonim válasza:
Pedig Fassbinder drámái tele vannak csupasz pénisszel.
5/14 anonim válasza:
Értelmes, kedves, jó humorú. Legyen céltudatos, tudja mit akar.
És ha lehet, ne legyen rajta túl sok smink, vagy inkább egyáltalán ne is legyen.
Ízlések és pofonok, de nekem a kikent "plázacica" stílus nem jön be.
( Cinkes, mikor az ember reggel felébred egy csaj mellett, aki nem is ismerős neki, de olyan érzése van, mintha a párnával már találkozott volna. )
6/14 anonim válasza:
Intelligens, művelt, van humora, kissé titokzatos, mindig tud valami újat mutatni magából. Társaságban úrinő, négyszemközt nyitott.
7/14 anonim válasza:
"Egy nő legyen kedves.
Egy nő legyen durva.
A konyhában egy tündér.
Az ágyban meg k***a..."
8/14 anonim válasza:
Én akkor tartok valakit vonzónak, ha természetes, nem sminkeli magát, és nem is alakoskodik. Kedves, vidám, megbízható. Nem szeretem a lehúzós csajokat, mert azok csak azt érdemlik, hogy "felhúzzák". Fontos,hogy empatikus legyen, hogy legyen közöttünk összhang. Ami a külsőt illeti, nos, én egyszerre szeretem a vékony és enyhén teltebb kicsit alacsonyabb nőket. Ja és ÁPOLTSÁG az fontos, (Ápoltság az nem egy kiló vakolatot jelent.) éppúgy, mint a mosoly, a búgó hang, az, hogy hozzám bújik... Jó, ha titokzatos, de rossz, ha bizalmatlan. Ez azonban kölcsönös.
9/14 anonim válasza:
Ha szép, vagy szép hosszú haja van de lehet rövid frizurája is és jól áll neki.Jó test, feszes ruha de egy nő lehet érdekes hosszó szoknyával is és nőies viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!