Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helóka-Belóka, elég szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helóka-Belóka, elég szar szitu az egész, nem tudom, hogy mit csináljak, Pleasee, segíítseteek!?

Figyelt kérdés
Lehet idegesítő kérdés, de nem tudom, hogy mi tévő legyek. Van egy fiú aki nagyon bejön nekem, és már majdnem jártunk is, meg tök jóba vagyunk. Az ő osztálya és a mi osztályunk együtt ment osztálykirándulásra, egy szállóban voltunk (külön osztályba járunk). Csak 1 a baj, a fiú összes osztálytárs (nője) belé van esve, és mindenféle szart terjesztenek rólam, meg összehazudnak mindent rólam neki, nem tudom, hogy mitévő legyek!? , lehet elég nyálas ez az egész, de tényleg nem tudom, hogy mit csináljak, felejtsem el -e a fickót? , vagy szarjam le a hülye, csicskákat? . Remélem tudtok értelmes válaszokat adni! Előre is kösszy 14/l
2013. jún. 28. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
az utóbbi
2013. jún. 28. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el. Az egy sokszor előforduló probléma, hogy két ember között azért nem lehet valami, mert az egyiküknek tele beszélik a fejét mindenféle hülyeséggel a másikkal kapcsolatban. Ezt nem szabad hagyni, tehát ne foglalkozz azokkal, akik rólad hazudoznak.
2013. jún. 28. 16:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,sokan mondták már nekem ,hogy szarjam le a hülyéket ,és igazából eléggé nehéz leállítani a féltékeny libákat. Amúgy a barátomat nem érdeklik ezek a pletykák. Engem viszont nagyon is idegesítenek,mert olyanokat mondanak rólam mindenkinek,hogy ilyen-meg olyan k*va vagyok,és hát nekem meg nyalnak :hogy remélem bodogok lesztek meg stb.. CSak mondanák meg a szemembe...Mégegyszer köszy a válaszokat,:)
2013. jún. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!