Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy ilyen lányt?
Van az évfolyamomban egy lány , szerintem marha gyönyörű , de elég visszahúzódó meg önbizalomhiányosnak tűnik nekem.Nem is rajongják körbe pedig volna miért, az öltözködése sem kirívó. ( ez mondjuk abszolút nem érdekel). Csendes , de kedves aranyos szóval megvan benne minden ami kell :)
17/f
ha marha gyönyörű valszeg már idősebb pasik is felfigyeltek rá, és labdába sem rúghatsz.
várd ki a sorod báttya :D
22/F
busz metró villamos megvan nálam, már amikor nem bicajozom :D az E G E meghozza ugyanazt a hatást is(elektromos gitár erősítővel :D)
Öreg nemtudom hogy gondoltad , hogy majd 17 évesen furikázok BMW-vel jogsi nélkül.
Hát az elsőnek : Nem azt mondtam , hogy abszolút 10/10 csak azt hogy nekem az . Alapjában véve is szép csaj persze. De tényleg elég visszahúzodó és nem nagyon láttam fiúkkal beszélgetni max az osztálytársakkal.
De az nem gáz , ha most mondjuk így hirtelen ráírok , hogy megismerném úgy , hogy azelőtt évekig nem szóltam hozzá egy szót sem ?
így hogy írtad, ohgy nemltod pasikkal nemvész a dolog. egy próbát emgér.
írj neki, de ne úgy, hogy szia megismernélek
legyen vmi felvezető duma, aztán utánna kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!