Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak egy lánynak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy lánynak ha elakarom hivni randira?

Figyelt kérdés
Kérlek komoly válaszokat adjatok ez az első randim
2013. jún. 27. 17:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem dulom szét ? Aza tervem hogy beszélnek halkan oda lpozok hozzájuk a pasinak befogom a száját behuzom egy bokorba leütöm eöltözök annak a pasinak és tátátá. XD csak hügyültem
2013. jún. 27. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
jah h troll vagy,miért nem ezzel kezdted!? Xdd
2013. jún. 27. 18:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Miért szivasam szarrá a azt a pasit ? nem elég neki hggy dagadt annyámasszonykatonája és nyámnyila
2013. jún. 27. 18:08
 14/20 anonim ***** válasza:
És gondolom te meg egy kigyúrt vadállat,tele önbizalommal,na ja persze.
2013. jún. 27. 18:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kigyurt de erőm azért van annyi hoy valakinek eggyet beverjek
2013. jún. 27. 18:13
 16/20 A kérdező kommentje:
De most komolyan megszivassam vagy beverjek neki eggyet?
2013. jún. 27. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert attól azt hiszed, a csaj egyből a karjaidba ugrana? Egy ilyen buta emberhez, aki ez 'egyet' már harmadszorra írja le helytelenül? Na persze

Menjél vissza az iskolába és hagyd békén a rendes embereket a nem létező erőddel és férfiasságoddal együtt.

2013. jún. 27. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nanemá!!! Ez tuti kamu...Vagy ha nem ,akkor szedd össze magad,és keress egy barátnőt aki nem él boldog párkapcsolatban. Lehet hogy a fiú csak nem ver meg mindenkit,mert tudja kontrollálni magát. És igen,én ezt nevezném férfiasságnak(már ha ilyen)és nem azt hogy szétverem a fejét. Gondolj bele,ha szétverném anyádat összejönnél velem?
2013. jún. 27. 18:37
 19/20 lol2 válasza:
mond neki azt , hogy gyere tépni és akkor menni fog:D
2013. júl. 19. 15:00
 20/20 Nameless. válasza:

Nagy valószínűséggel már elmúlt ez a történet, de azért hozzászólnék így utólag én is.. :)

Először is, én begyakorolt szövegekkel nem nagyon próbálkoznék, azzal szinte semmire se mennék, igazából (szerintem) nagy valószínűséggel bármit mondasz neki (randira híváshoz illő szövegetre értem), ha tetszel neki, vagy érdekled úgyis igent mond! :D

2014. márc. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!