Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, nem vonzódom a fiúkhoz, de a lányokhoz sem. Miért van ez?
tudsz jobbat ? :)
azért még szüleimmel élek.. most anyukám mit gondolna ha találna egy vibrátort a szobámban ? erre is kell gondolnom :)
Ja,egy fél láb sokkal diszkrétebb:D
Vagy még a babán van?
A láb a babán van :)
Hát , hogy őszinte legyek... szeretem videón nézni , ahogy a csajszik játszanak a lovacskákkal ...
#7 vagyok
Basszus:D Fogsz egy uborkát és húzol rá óvszert:DD Amúgy látsz egy jóképű srácot, első gondolat az, hogy fú dögölne meg, vagy inkább mégis tetszik, csak már elsőre úgy gondolod, hogy egy felszínes korlátolt humanoid a maga kis valóságában tengődve?
Óvszert nem merek magam vásárolni .
Na először is a mai srácok undorítóak véleményem szerint (tisztelet a kivételnek). Lóg a nadrág róluk , kivágott pólók ... UNDORÍTÓ .
lehet ezért sem vonzódom hozzájuk, kevés a normális, főleg a suli tele van divatb*zikkal.
Inkább a férfiasabbak tetszenek , a komolyak, okosak, akiknek nem jár a szexen az eszük. De egy idő után tőlük is megundorodom.
Ha nőről beszélünk, a lábakat, ciciket megbámulom nem tudom miért.
Ha lovakról beszélünk, imádom simogatni a nyakát, élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!