Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a nőknek kell "pedálozni" egy pasinak? Mikor tudja azt a nő ha kell egy pasinak?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem a pasikat:S Egyik szavukat agyon ütik a másikkal.. 2008. jún. 23. 10:52
1/5 anonim válasza:
Mert mostanság a pasik várják el hogy a nő "kínálja fel magát" előttük.. De nem csak a csajozásban ilyenek, hanem szinte mindenben.. Persze vannak kivételek is, csak meg kell találni.
2/5 anonim válasza:
Szia! Azon egyszerű oknál fogva, hogy mivel több nő van mint pasi, ezért ők válogathatnak. Ezen kívül a mostani tizen-hoszonéves lányok felkínálják magukat a pasiknak, így nekik a kisujjukat se kell megmozdítani. És mivel ehhez a pasik hozzászoktak, már nem is erölködnek. Persze vannak kivételek, csak nagyon kevés. Szerintem egy IGAZ PASI szereti meghódítani a kiszemelt "áldozatot". Szerencsére nálunk ez volt a heylzet :-)
3/5 anonim válasza:
Hát én ezt nem tapasztalom, általában engem ostromolnak....Kevés sikerrel persze, mert 2 éve élek egy fantasztikus férfivel.
4/5 anonim válasza:
Ne pedálozzál mert ha tetszel egy pasinak akkor az előbb utóbb oda is megy hozzád, szerintem abból lehet tudni ha kellesz egy pasinak hogy udvarol, kedveskedik meg hasonlók.
5/5 anonim válasza:
Szokásos mondásom: a fiú fut a lány után. És ez így helyes,nehogy már a nőnek kelljen pedálozni, azért férfi, hogy hódítsa meg a kiszemeltet, a nő pedig azért nő,hogy picit visszautasítsa, és ha tetszik neki meg megismerték egymást akkor szóba szabad állni az illetővel :) ÉN pont ezért fogok most szakítani a barátommal, mert hába beszéltem vele már sokszor négyszemközt semmi... Nem fogok utána pedálozni :) Majd megkeres ha akar ;) Ne hagyd, hogy el lustuljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!