Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig a nőknek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nőknek kell "pedálozni" egy pasinak? Mikor tudja azt a nő ha kell egy pasinak?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem a pasikat:S Egyik szavukat agyon ütik a másikkal..
2008. jún. 23. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert mostanság a pasik várják el hogy a nő "kínálja fel magát" előttük.. De nem csak a csajozásban ilyenek, hanem szinte mindenben.. Persze vannak kivételek is, csak meg kell találni.
2008. jún. 23. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azon egyszerű oknál fogva, hogy mivel több nő van mint pasi, ezért ők válogathatnak. Ezen kívül a mostani tizen-hoszonéves lányok felkínálják magukat a pasiknak, így nekik a kisujjukat se kell megmozdítani. És mivel ehhez a pasik hozzászoktak, már nem is erölködnek. Persze vannak kivételek, csak nagyon kevés. Szerintem egy IGAZ PASI szereti meghódítani a kiszemelt "áldozatot". Szerencsére nálunk ez volt a heylzet :-)
2008. jún. 23. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Hát én ezt nem tapasztalom, általában engem ostromolnak....Kevés sikerrel persze, mert 2 éve élek egy fantasztikus férfivel.
2008. jún. 25. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne pedálozzál mert ha tetszel egy pasinak akkor az előbb utóbb oda is megy hozzád, szerintem abból lehet tudni ha kellesz egy pasinak hogy udvarol, kedveskedik meg hasonlók.
2008. jún. 26. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szokásos mondásom: a fiú fut a lány után. És ez így helyes,nehogy már a nőnek kelljen pedálozni, azért férfi, hogy hódítsa meg a kiszemeltet, a nő pedig azért nő,hogy picit visszautasítsa, és ha tetszik neki meg megismerték egymást akkor szóba szabad állni az illetővel :) ÉN pont ezért fogok most szakítani a barátommal, mert hába beszéltem vele már sokszor négyszemközt semmi... Nem fogok utána pedálozni :) Majd megkeres ha akar ;) Ne hagyd, hogy el lustuljon :)
2008. aug. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!