Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még a mai világban olyan, hogy igazi úriember? Jólnevelt, vagy romantikus? Vagy csak én keresgélek rossz helyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 11:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, jó sokat írtatok :)

az igazi úriember elsősorban tiszteli a nőt. nem tárgyként kezeli, nem szexgépként, nem takarítónőként.

vár, ha a nő azt mondja még nem kész rá, és nem támadja le az első találkozáskor. nem próbálja leitatni és aztán ágyba vinni, utána pedig eldobni

vesz virágot a lánynak, nemcsak akkor ha vaj van a fején... érezteti vele, hogy különleges

szerintem ha egy ilyen férfi próbálkozna bármelyik lánynál, szerintem nincs olyan aki elutasítaná, mert talán a lányok azt mutatják, hogy ők a rosszfiúkat szeretik, de legbelül egy úriemberre vágynak

2009. okt. 14. 20:03
 22/32 anonim ***** válasza:
87%

Muhaha. Namost ez azt feltételezi, hogy nem vagyunk egyenlőek, hanem a nők valamiféle felsőbbrendű lények, akiket imádni kell. Csak elárulom, hogy ilyen emberek soha nem is voltak és nem is nagyon lesznek. Régen az udvarlás elsősorban a szülőknek, az apának szólt, azóta meg a nők emancipálódtak. De az egyensúlynak meg kell lennie, ha sokat megteszek egy nőért akkor annak sokat kell visszaadnia, vagy valaki rosszul fogja magát érezni. Ezért nem működik az ilyen ember.

De amúgy a normális ember, ha szeret egy lányt akkor érezteti vele, hogy különleges és tiszteli, de ettől nem lesz úriember, ez a normális.

2009. okt. 15. 09:02
 23/32 anonim ***** válasza:
Én simán el tudnám képzelni azt amit a kedves kérdező írt, csak nincs kinek virágot venni. Én lennék a világ legboldogabb embere ha lenne.
2009. okt. 15. 14:17
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha egy ilyen férfi próbálkozna bármelyik lánynál, szerintem nincs olyan aki elutasítaná, mert talán a lányok azt mutatják, hogy ők a rosszfiúkat szeretik, de legbelül egy úriemberre vágynak

Általában az úriember ellátja mindennel a lányt...a rosszfiúval meg lefekszik tán mert izgalmassabbnak véli..

jakomo 25f

2009. okt. 15. 17:49
 25/32 anonim ***** válasza:
32%

Akkor most kedves kérdezö vagy te vagy az egyetlen lány a világon aki ilyen fiúra , férfira vágyik , vagy nem tudom.

Most komolyan , én még egyetlen egy olyan lányt se láttam akinek ilyen tipusu srác kellene. Meg mi az hogy legbelül minden lány erre vágyik? :)

Haverokkal szoktunk menni inni , hétvégén és ahova megyünk ugyebár azért lányok is vannak , na most ha :D mdjuk én odamennék egy " kocsmában " lévö lányhoz és vinnék neki egy szál virágot sztem nem csak ö röhögne ki , hanem mindenki más is :D söt még én is kiröhögném magamat.

2009. okt. 15. 17:58
 26/32 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem, hogy első pillantásra ahogy meglátod a lányt, máris szaladj a virágboltba és vedd meg a legnagyobb csokrot. hanem mondjuk az 1. randin, és ha már több éve együtt vagytok akkor pl. ne csak a szülinapján kapjon a lány egy szál rózsát, hanem bármelyik hétköznapon is
2009. okt. 16. 13:39
 27/32 anonim ***** válasza:

én igazi úriember voltam... nem érte meg...

nehéz annak maradni ha az embernek azt róják fel bűnéül hogy egy elmaradott és lovagias gondolkozású...

nem okozna gondot visszaállni az uriember/lovag "stílusra" (elvégre a gondolkozásom változatlan), de sajnos nem találkoztam olyan lánnyal aki erre ösztönzött volna, vagy igénye lett volna rá...

ez van, rossz korban élek... de azért belül megmaradnak az erények... a nemesi vér kötelez :D

2009. okt. 17. 01:09
 28/32 anonim ***** válasza:

az előző vagyok és csak még annyi hogy igazat adok ey korábbi válaszolónak, miszerint: "igen, vannak, nekik nem jut nő"

ez így van,sajnos

jah amugy 20/F

2009. okt. 17. 01:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom azokhoz, akik szerint úriembernek tisztességes lány való, ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló. Én most 24ff vagyok. Az én világképembe soha nem fért bele, hogy egy éjszakáért ágyba vigyek egy lányt, vagy ne engedjem fel magam előtt a buszra, vagy Ő menjen be előbb egy étterembe és én utána.:-) Sőt, én még számlát sem hagytam soha, hogy egy nő fizessen ki közülünk, ha társaságban voltunk szórakozóhelyen. Én a lányokat mindíg angyaloknak tekintettem, akiket szeretni és megbecsülni kell. Sajnos, gyakran az ellenkezőjét kaptam vissza. Akihez hű voltam, hűtlen lett hozzám egytől egyig, és olyan nem volt még, hogy én lettem volna hűtlen bárkihez. Persze, mit várjon az ember egy 16-18 éves kislánytól, aki vel már régen elhitette a társadalom, hogy a lányok korábban érnek (ez sztem hülyeség egyébként, max. fizikailag), és ennek megfelelően próbál élni, de hiányzik belőle minden erény, amitől egy nő ilyen korban érett lehetne egy úriemberrel való kapcsolatra. Aztán 40 éves korukra megérnek és talán tényleg meg is érdemelnek egy úriemberrel való kapcslatot, de akkor ezek már foglaltak, a szabad agglegényekben meg csalódni fog. Végére a jó hírem az, hogy létezik a tisztességes lány is, csak talán rossz helyen keressük. Én akkor találtam rá, mikor egy nomád kirándulásra indutunk egy kis csapattal a Kárpátokba. Mindenzt 20 évesen, és már fél éve vagyunk boldog házasok. És bizony, munkából hazafelé gyakran gondolkodom azon, mivel tudnék neki örömet okozni. Mivel tudnék neki kedveskedni; egy szál rózsával, netán egy szál napraforgóval, vagy vegyek fel neki egy általam előadott dalt, vagy lepjem meg egy kiskutyával, vagy egy párizsi hétvégével?.....Nem tudok ellenállni ezeknek a gondolatoknak, mert jó boldognak látni, és annyira megérdemli!!!
2009. okt. 21. 08:01
 30/32 anonim válasza:

itt vagyok például én.

de én sem találtam senkit, aki ilyesmire vágyna...

16F

2009. okt. 21. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!