Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még a mai világban olyan, hogy igazi úriember? Jólnevelt, vagy romantikus? Vagy csak én keresgélek rossz helyen?
nem értem miért hazudgálják azt a lányok/nők hogy nekik úriember kell, ráadásul romantikus....
Egyik sem vágyik arra mert unalmas...ez csak szöveg...
Lefordítom: MINDEN NŐNEK FÉRFI KELL
Nem úriember. Hanem egy erős férfi aki ha baja van nem mondja el hanem megbírkózik vele egyedül, ezzel is bizonyítva hogy erős és a nő támaszkodhat rá bármikor bármiben. Továbbá a férfi mindig tudja mit akar, magához képest jól néz ki, ápolt, vicces, vidám....
Jakomo 25f
Én pont ilyen vagyok,és ezért nem találtam magamnak sokáig barátnőt.A barátaim nem értik,hogy én a barátnőmet (és úgy ált. a nőket) tisztelem,és nem egy megdugnivaló tárgynak tekintem.Tőlük csak azt hallom,hogy ki kit dugott meg,milyen melleket látott előző nap stb,de engem ez valahogy hidegen hagy.Én az igazi testi-lelki kapcsolat híve vagyok,a megértésé,törődésé és odaadásé.Ezért sokan papucsnak hisznek (család,barátok),pedig én csak próbálom a konfliktusokat kerülni a barátnőmmel,és nem csinálok olyat,ami neki nem tetszene,midnent megbeszélünk.
Fiatalabb koromban (16-18 évesen),mikor bunkó voltam,piáltam,cigiztem,tapadtak rám a csajok.Ez van,a lányoknak az érzéketlen,bunkó srácok kellenek,akik csak kihasználják őket.
Az én barátom még 1 év után is kinyitja nekem a kocsi ajtót,és be is csukja utánam :-DD
Először én is elcsodálkoztam rajta,hogy milyen kitartóan udvarias :-) Már mondtam is neki,hogy ez olyan nemszokott a mai világban,ritkán látok ilyet pl: egy bevásárlóközpont parkolójában más pároknál.
Szóval létezik! :-D csak keress...
Hali!
Én egy 20 éves f vagyok.
egyáltalán nem igaz hogy nincsennek ilyenek nagyon is sokk van belölük csak a mai társadalom olyam hogy nincs rá szükség.
Meg attól is fűg hogy milyen az adott hely, és mit nevezünk uriemberenk???
Mert én tudok viselkedni ha kell akárhol tudok illedelmes lenni de a haverok ellött más a helyzet.
Mert példa egy autoból kiszálva nem fogok körbe rohanni hogy ki nyissam az ajtót mert, ezek az uri emberek a nagyobb társaságban ugynevezett "papucsnak" tünhetnek és ezt a lány könnyen ki használhatja és nagyon sokk ilyen lány van akki fel érr ezzel a helyzettel. Aki úriass is volt az is meg változik ezek miatt. Szeritem ez nagyban függ a partnerünktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!