Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz több is mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz több is mint barátság? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Minden nap beszélgetek egy sráccal, és ma jött el az a nap, hogy találkoztunk. Nagyon jól elvoltunk, beszlégettünk, hülyéskettünk, és egyszercsak megpuszilt majd én is, és utánna smároltunk de vagy ötször. Szerintetek ebből lesz több is mint barátság? Félek, mert én nem igazán kezdeményezek.. ő neki kéne és ő meg csak a "barátság extrákkal"-nál van leragadva. ( Bár ez csak vicc elvileg. ) De ezt mondogatja, hogy majd kialakul minden egy idővel. Akkor most mit értsek ez alatt? D./16.
2013. jún. 25. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy ne engedd hogy megfektessen míg el nem kötelezi magát a kapcsolatra
2013. jún. 25. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is engedném:D
2013. jún. 25. 19:00
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ha eddig egy egyszerű internetes csevegésből eddig eljutottatok, akkor tovább is sima út vezet. Csak ara figyelj, hogy nehogy kihasználjon!
2013. jún. 25. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Naja, rendben igen tudom köszönöm:)
2013. jún. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!