Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, ha egy lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy lány azt mondja, hogy nincs meg a szikra, attól még lehet valami?

Figyelt kérdés

Szóval a lány azt mondta nekem azért nem akar velem randizni, mert nem érzi azt a szikrát, ami miatt belém tudna szeretni, hiába vagyok kedves, aranyos, külsőre belsőre szimpatikus.

Hetente járok hozzá oktatásra, szerintetek idővel ez a dolog változhat? Reménykedhetek benne? Mert számomra nagyon tetszik, szerintem szerelmes is vagyok belé.

26/F

2013. jún. 25. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

A szerelemhez kevés okosnak, aranyosnak, romantikusnak lenni.

Vagy van szikra, vagy nincs.

Ha mégis beadná a lány a derekát, mert éppen nincs senkije, bármikor találkozhat a nagy Ő-vel, és addig is csak pótlék lennél neki.

Jól éreznéd magad így?

2013. jún. 25. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A szikra nem így működik. Lehet bármilyen nagyszerű ember nélküle. S szerelembe eshet valaki egy félhülye, egészen púpos és sánta iszákos valakibe is.
2013. jún. 25. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, illedelmesen utasított vissza, tiszteld annyira, hogy elfogadod. Ne akard megmondani, hogy neki mi lenne a jó. Olyannal nem is etikus járni akihez "oktatásra" jársz.
2013. jún. 25. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan, mint ahogy én jártam egy lánnyal.

Közös hobbink volt, konkrétan táncpartnerek voltunk:)

Nyilván észrevette, hogy tetszik nekem, aztán sokat beszélgettünk (teljesen átlagos témákról) óra után, aztán találkoztunk csak úgy is.

De igazából az egyik találkozás után sínen éreztem amgam, a másik után meg már megint olyan volt, mintha abszolút nem érdekelném.

Aztán végül elmondta, hogy pont úgy volt, ahogy látszódott kívülről:

Nem jöttem be neki annyira külsőre, viszont nagyon szeretett velem lenni és beszélgetni, ezért adott pár esélyt, hátha megszépülök :D

Végül nem így történt. Viszont ő volt az első lány, aki ezt normálisan elmondta nekem, szóval ezért tiszteletet érdemel:)

Közöttetek sem lesz semmi. Ha jót akarsz magadnak, oktatót váltasz, mert így csak kínzod magad.

2013. jún. 25. 15:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Na kb nálunk is ez volt. Mert aztán eljött velem sörözni, beszélgettünk stb. De úgy látszik nem szépültem meg én sem neki.

Arra mindenesetre ez jó volt, hogy most elkezdtem aktívan gyúrni, kaptam megfelelő löketet hozzá a kiábrándulás miatt.

Ettől függetlenül tovább fogok járni hozzá, megtanulom kezelni a dolgot.

2013. jún. 25. 15:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tanultam meg kezelni, teljesen beleszerettem. Legyen tanulság ez mindenki számára: az érzéseket nem lehet korlátozni vagy elnyomni. Ha megpróbáljuk, akkor csak kín és szenvedés lesz belőle.
2013. júl. 18. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!