Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az első randin? Hogyan legyen, kérlek válaszoljatok! L/13
Noémi 13.
nem tudom hogy mit nem lehet ezen érteni.
szia, beszélgessetek, menjetek sétálni, üljetek be egy kávézóba éd ne hagydd h megszakadjon a beszélgetés. én nem ajánlom h csókolózzatok már az első randin... annak is eljön az ideje. én is hasonló helyzetbe vagyok a fiú azt mondta h 3+1randin szereti ha vmi konkrét dolog is történik(nem szex v petting:D csak csók) én se ehhez vagyok szokva és lehet h maradi gondolkodás ez, de igy sokkal izgibb. ma volt 3.randi:)
17L
szia!én 13/F vok,kiegészítem amit az előbb mondtak,a park az jó ötlet,bármár egyra hidegenóbb lesz,alényeg hogy az első randin megismerd a mási felet(szóval ne egy k.va hangos punkkoncertre menjetekxD) ha ismered a fiút,akkor flötlj vele,mert legalábbis én azt nagyon bírom!:D a randi végén lehet szentem egy búcsúpuszi,max a fiu hazakísérheti a csajt(de csak az ajtóig!)
na,hajá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!