Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen az első randin?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az első randin? Hogyan legyen, kérlek válaszoljatok! L/13

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Mindegy mi lesz csak nyúlj be a nadrágjába :D:D
2009. okt. 13. 19:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Noémi 13.

nem tudom hogy mit nem lehet ezen érteni.

2009. okt. 13. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
K.rva idegesítő már hogy 13 éves és ezért leszoljátok. Minden második kérdésnél ezt játszátok el. "Előbb tanulj meg helyesen írni" "Menj babázni" stb. Lécci ne, magyarázhatom miért ne, nemhiszem hogy akik ilyeneket irnak emiatt nem fognak mostantól de engem már r.hattul zavar.
2009. okt. 13. 20:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. okt. 13. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:

szia, beszélgessetek, menjetek sétálni, üljetek be egy kávézóba éd ne hagydd h megszakadjon a beszélgetés. én nem ajánlom h csókolózzatok már az első randin... annak is eljön az ideje. én is hasonló helyzetbe vagyok a fiú azt mondta h 3+1randin szereti ha vmi konkrét dolog is történik(nem szex v petting:D csak csók) én se ehhez vagyok szokva és lehet h maradi gondolkodás ez, de igy sokkal izgibb. ma volt 3.randi:)

17L

2009. okt. 13. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:

szia!én 13/F vok,kiegészítem amit az előbb mondtak,a park az jó ötlet,bármár egyra hidegenóbb lesz,alényeg hogy az első randin megismerd a mási felet(szóval ne egy k.va hangos punkkoncertre menjetekxD) ha ismered a fiút,akkor flötlj vele,mert legalábbis én azt nagyon bírom!:D a randi végén lehet szentem egy búcsúpuszi,max a fiu hazakísérheti a csajt(de csak az ajtóig!)

na,hajá!

2009. okt. 13. 23:04
 17/18 anonim ***** válasza:
bocs,egye hidegebb lesz
2009. okt. 13. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
19:14es te valami tajparaszt lehetsz:D
2009. okt. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!