Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy 12 éves lány akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 12 éves lány akivel tegnap jöttem össze holnap majd talizunk és hogyan csókoljam meg? (13 fiú vok) LÉGYSZIVES ÉRTELMES VÁLASZOKAT

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi ez az előítélet? Mi mindig a kérdéshez illően értelmes választ adunk.
2013. júl. 29. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, minden jönni fog magától... :)

Én is sokat paráztam annó tőle, de fölösleges volt. :)

Egyébként akkor 13 voltam, a barátom pedig 12. Egyáltalán nem éreztem sem akkor, sem most korainak. :)

16/l

2013. júl. 29. 21:12
 13/17 Gábor_000 válasza:
Üljetek le egy padra, beszélgessetek. Lassan közelíts az arcához, simogasd. Hajolj közel hozzá. Az ajkaidat tedd az ajkaihoz, ő is ezt fogja csinálni. A többi meg magától
2013. júl. 30. 09:35
 14/17 bxyhk válasza:

Szerintem, szerencsés vagy, hogy találtál valakit és szerencsés lány akivel jársz, mert a te korodban éretlenek a fiúk és csókra nem is gondolnak. Szerintem nem korai, mert én is örülnék, ha lenne valaki...

12/L

2013. júl. 30. 10:59
 15/17 .Tia válasza:
Én nem sokára 12 leszek. Szerintem akkor csokóld meg, amikor már ő is szeretné, úgyis rá fog érezni.
2013. júl. 30. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Osszesen 1 napja jartok es maris megakarod csokolni? Nem gondolod, hogy egy kicsit elsieted a dolgot? Inkabb vidd el a jatszoterre es libikokazzatok.
2013. okt. 28. 23:05
 17/17 anonim válasza:

Elmondom neked a lépéseket.:

1. Ültesd le vagy guggoltasd le.

2. Verd rá az arcára.

3. Kend szét az arcán.

4. Kérdezd meg tőle, hogy akar-e veled csókolózni. Ha igent mond akkor dobd el, mert rosszat akar neked.

5. Szerezz egy k*rvát.

Nekem bevált.

2013. nov. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!