Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk-lányok! Írjatok véleményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok! Írjatok véleményt! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szóval: van egy srác a sulinkban, aki nagyon helyes, jó a humora, szóval minden klappol nála (bocs, ha valaki félreérti, nálam nem ez az első szempont-mégis...:). Már jócskán eltelt a szeptember, és én azt vettem észre, hogy figyel. A folyosón, az ebédlőben, mindenhol. Nem feltűnően, de mégis, úgy, hogy én "meglássam". Ez eleinte borzasztóan zavart, nem tudtam, hogy kezeljem a dolgot. Aztán rájöttem, hogy nem azért zavar a dolog, mert néz, hanem AMIÉRT néz... Rájöttem, hogy tetszik. Furcsa, de a mai napig megnéz, és egyre feltűnőbben. Talán egyszer (max.) ha láttam, hogy mosolygott volna közben. Szerintetek szerelmes belém? Már eltelt majd\' két hónap, és én sokszor felrobbanok a feszültségtől egyes napokon, de egy ilyen "szemezéssel" feldobja az egész napomat. Légyszi írjatok véleményt a dolgoról, pl. fiúk hogy mit éreztek ti ilyenkor ha ti is ezt teszitek, és lányok, hogy ti mit tennétek a helyemben (ez csak séma). Légyszi segítsetek, mert már tipródnak bennem az érzelmek, és nem tudom őket a helyükre tenni!
2009. okt. 13. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben megkérném egy közös ismerősünket h mutasson be minket egymásnak. :)
2009. okt. 13. 16:38
 2/12 anonim válasza:
100%
talán jelezz te is felé, kicsit többet mint a szemezés, esetleg rámosolyogsz mikor néz vagy valami ilyesmit :) F/17 ez a baj veletek lányokkal semmi jelt nem adtok hogy tetszik-e a fiú ezért is vagyunk bátortalanok ;]
2009. okt. 13. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

a közös ismerősös dolog jó ötlet, de ha nincs ilyen akkor vedd fel msnre és beszéljetek ott....ha akar valamit akkor így bátrabb lesz:)

sok sikert, nálam bejött...

2009. okt. 13. 17:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Hát, van közös ismerősünk, de annyira "távol" vagyunk egymástól (mmint a fiúval), hogy "kicsit" furcsán venné ki magát a dolog.. Annyira nem tudom, mit tegyek! Mármint itt írjátok, h. vegyem fel msn-re, de olyan ritkán szoktam fent lenni (ez nem kifogás, tényleg), meg mostanában annyi a házink meg stb., hogy nincs is nagyon rá időm. Azért köszi, ti ezt nem tudhattátok. A mosolygás jó ötlet (mmint kivitelezhetően jó), csak ott meg az a baj, hogy amikor én rámosolygok egy fiúra, olyan leszek, mint a pipacs.. Tökre érzem, h. ég az arcom meg minden. Bár lehet, hogy nála "másként" van. Tuti nem. XD azért még írjatok légyszi válaszokat! pusz
2009. okt. 13. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én odamennék hozzá és kérdeznék valamit pl nemtudod ezt vagy azt...(idő stb)

legyél kicsit bátrabb nem baj ha pirulsz a mosoly jó jel!

Sok sikert majd írd meg mi lett!

2009. okt. 13. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne vesztegesd az időt, próbálj kezdeményezni. Ezzel a várakozással hónapok/évek eltudnak menni, persze közben sokmindenre rálehet jönni.
2009. okt. 13. 20:09
 7/12 A kérdező kommentje:
nem lett semmi :) bejelöltem egy közösségi portálon, visszajelölt, azt csá.. :) nem is vagyunk egy kategória. ő amolyan szépfiú, nem azt mondom, hogy olyan nyafka, hanem minden csaj a lába előtt hever, meg aztán olyan barátnői voltak, hogy hajaj... még mindig megnéz, de rájöttem, hogy mást is. bár régebben mosolyogtam is rá, mára már szerintem furcsállja, hogy kerülöm a tekintetét és ő magát is. ezt nem lehet így megmagyarázni, de ha egyszer ott a lehetőség, a jelzés, hogy "szabad" vagyok, s ott az msn-em, meg az e-mail címem, és felvehet, vagy írhat levelet, akkor ha igazán tetszettem volna neki, akkor kapcsolt volna, nem? amúgy rájöttem arra is, hogy vannak "bátrabb" és "igazibb" srácok is, mondjuk ezért hálás vagyok, hogy ezt- ha az ő kárán is, de- megtapasztalhattam. amúgy ha van hozzáfűznivalótok, meghallgatom, (""""""), de szerintem már tudjátok, hogy hogyan szeretnék dönteni. köszi szépen a váaszokat! :)
2009. nov. 11. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt már dolgom olyan sráccal akinek a lábai előtt hever mindenki. megkérdezte hogy mit szeretnék? szeretném-e folytatni aztán másnap azzal jött hogy inkább mégse. de hogy mi volt a baja azóta sem tudom. szerintem rájött hogy neki az kell hogy istenítsék 100an nem pedig csak 1 lány.

jól teszed hogy nem futsz utána. megpróbáltad. nem jött be. egy nap egy fiú igazán szeretni fog téged:) ne aggódj

2009. nov. 15. 04:34
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ez jólesett! :)
2009. nov. 15. 20:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Remélem, hogy az eddigi válaszadók (többsége) elolvassa, amit most írok, és ez azoknak is tanulsággá válik, akik ugyanebben a helyzetben őrlődnek.

Szóval, azóta sok dolog megváltozott, mióta ezt a kérdést feltettem. Többet tapasztaltam, sokat átéltem, de ilyen nem sokszor történt meg velem, mint az utóbbi időszakban. Próbálom a kérdésben levő mondataim alapján vázolni a történteket. A kérdésemet pedig azért emeltem ki, hogy mások is okuljanak abból, ambe én belecsöppentem. :)

"...nagyon helyes, jó a humora.."-na, ezt ne is írtam volna! :) Lányok, ez ne csaljon meg benneteket sose! Ha a fiú, aki tetszik nektek, helyes, ne teljetek be vele! Ne csaljon benneteket tévútra, ha az átlagnál különb testalkattal/arccal/szemszínnel rendelkezik. Ez egy adottsága, amit lehet benne szeretni, de NEM EZÉRT kell őt szeretni, nem a gyönyörű szemeiért, amit minden adandó alkalommal szívesen csodálsz, hisz ki tudja, mi rejtőzik a tükör mögött?! Az pedig, ha láttad őt kb. kétszer elmosolyodni, vagy egyszer egy jóízűt nevetni, ne tévesszen meg, ez nem egyenlő a jó humorral. Lehet belőle jó hallgatóság, de poéngyárosnak egyenesen szánalmas, tehát kiérdemületlenül (:D) ne aggasszunk rá ilyen jelzőket.

"...szóval minden klappol nála..."- koránt sem biztos. Egy fiúban jó, ha megvannak az alábbi dolgok: figyelmesség, kedvesség, udvariasság. Ezt csupán a kinézetből nem tudod megállapítani.. Csúnya dolog padlót fogni, miután a legszebbeket gondoltad a fiúról. Gondolkodj reálisan, legalábbis ne rugaszkodj el nagyon a földtől, ha később ismertségre kerül a sor, úgyis megismered a tulajdonságait, és inkább hidd jobbnak, mint gondoltad, semhogy csalódj benne, de aztán nagyon..

"...azt vettem észre, hogy figyel. A folyosón, az ebédlőben, mindenhol. Nem feltűnően, de mégis, úgy, hogy én "meglássam"..."-bocs, csajok, de ez nem jelent semmit :( vegyük csak az én példámat! A fiú rámenős volt, akárkit megkaphatott volna, nem szívbajozott azon, hogy engem megszólítson- e vagy sem. Jól esett neki, hogy van, akivel "eljátszadozhat" a szünetekben, nem kell unatkoznia, ha esetleg nincs mit tennie/hova mennie. Ne éljétek bele magatokat túlságosan a még nem valós helyzetbe, mert ki tudja...

"Szerintetek szerelmes belém?"- ha ezt a kérdést elejted a batátaid előtt, biztos, hogy magadtól kérdezed ugyanezt. "Szerelmes vagyok belé?"- akár ezt is feltehetnéd. Ha csak szemezésen alapul a viszonyotok, és te vagy a lány, benned előbb feltörnek az érzelmek, mint benne (általában így van ez). Korai kérdés még, ugyanakkor őszinte is- kíváncsi vagy, érdeklődő, ez még jól jöhet máskor is. Lényeg, hogy pozitív legyél, de ne bízd el magad!

"...fiúk (...) mit éreztek ti ilyenkor ha ti is ezt teszitek, és lányok, hogy ti mit tennétek a helyemben..."-tipikus őrlődés, amely az érzelmek felszabadulásához vezet. Javaslom, hogy többfelől érdeklődj, például a gyakorikerdesek.hu-n is tegyél fel kérdés(eke)t ezzel kapcsolatban, vagy más közösségi portálokon, a lényeg, hogy fogd vissza magad a lelkesedéstől, addig legalábbis fékezd, amíg nem tudod magadban tisztázni az érzéseket.

Remélem, hogy sokat segítettem neketk, ha valakit érdekelnek a tanácsaim, szívesen segítek, írhatsz a marieclairehelp@citromail.hu címre! Puszi! :)

2010. jan. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!