Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benzinkúton a kis csaj telefonszámot írt fel a blokk hátuljára?
Vettem egy új hófehér BMW-t. Elmentem vele tankolni, és mikor mentem be kifizetni a tankolást a kis csaj egy határozott mozdulattal felvéste a nevét a nyugta hátuljára.
Félre értés ne essék, nem akarok tőle semmit, de még is fel szeretném hívni, és megkérdezni, mi a fenét szeretne??
Azon gondolkoztam, még is hogyan szóljak bele a telefonba?
Szia én vagyok a fehér BMW-s, vagy mutatkozzak be, vagy hogyan csináljam?:D
Nem értem ezt a 20 év körüli korosztályt. Én már lassan a 3. X-et töltöm.:)
Hát piszkosul nagy önbizalma lehet a csajnak. Egyébként én nem csinálnék ilyet szerintem azt hiszi Amerikában van, vagy túl sok filmet nézett. De a filmekben ilyen esetekben általában:
Nem hívod fel: Nem jön be a csaj, házas, esetleg meleg vagy. Semmit nem akarsz tőle.
Felhívod: Érdekel a csaj, akarsz tőle valamit.
De mondom szerintem túl sok filmet nézett, álomvilágba képzeli magát.
ne úgy hívd fel, hogy szia, én vagyok az a vásárló, akinek a blokkjára felírtad a neved!...
...igencsak zavarba hozod..ki emléxik már, hogy kinek írta fel.pontosan azonosítsd magad az autóra utalással, és szabadkozz, hogy a barátnődtől csak most tudtad magad szabaddá tenni..
..ami ezután jön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!